Keystone logo

26 Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Food and Beverage Management 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Food and Beverage Studies
  • Food and Beverage Business
  • Food and Beverage Management
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (26)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Food and Beverage Management

Bacheloropleidingen zijn bedoeld voor individuen om een ​​basiskennis te verwerven van een bepaald studiegebied. Vaak is een bachelordiploma genoeg om een ​​goede baan te krijgen, maar soms gaan afgestudeerden door met het volgen van een postgraduaat, zoals een master of een Ph.D.

Veel mensen willen weten, wat is een Bachelor in Food and Beverage Management? Dit programma is ontworpen om deelnemers te helpen bij het opbouwen van hun essentiële kennis van voedselkwaliteit, voedselproductie en de vaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvol voedingsondernemer te worden. Studenten kunnen deelnemen aan cursussen zoals voedselproductie, voedselkwaliteitsbeheer, voedselhandel, horecabedrijfsrecht, filosofie van eten en wijn en kwaliteitsdienstbeheer. Tijdens dit programma kunnen studenten een aanzienlijke hoeveelheid tijd doorbrengen in praktische workshops, uitgebreide proeverijen van laboratoriumsessies en workshops die zich richten op de kunst van lekker eten.

Personen die afstuderen met een diploma in het beheer van voedingsmiddelen en dranken, beschikken vaak over veel gewenste vaardigheden. Deelnemers aan het programma hebben over het algemeen een sterkere zintuiglijke vaardigheden dan anderen en zijn ook goed op weg om een ​​succesvolle voedingsondernemer te worden. Velen zijn ook creatieve en innovatieve denkers. Elk van deze eigenschappen kan op een aantal gebieden nuttig zijn.

De kosten van een bachelor zijn eigenlijk allemaal afhankelijk van het programma dat een student kiest om deel te nemen en de duur van het programma. Studenten moeten ook de kosten van levensonderhoud berekenen in de totale kosten van hun opleiding.

Dit programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op een aantal spannende carrièremogelijkheden. Naast het werken in een keuken als kok, kunnen afgestudeerden beschikken over de vaardigheden om productontwikkeling, voedsel- en ontwerpinnovatie, food branding of beheer van kleine bedrijven in te voeren. Ze kunnen een marketingdirecteur of een levensmiddelfotograaf worden. Deelnemers vinden succes in de horeca of zelfs in entertainment als gastheer van een voedselkanaal.

Meer instellingen beginnen dit type programma aan te bieden. Sommige cursussen kunnen online worden voltooid. Ga voor meer informatie over de beschikbare opties naar uw programma en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.