26 Food and Beverage Management Bachelor's degrees found
- Bachelorgraad
- BSc
- BA
- BBA
- Food and Beverage Studies
- Food and Beverage Business
- Food and Beverage Management
- Europa14
- Noord-Amerika10
- Azië6
- Oceanië2
26 Food and Beverage Management Bachelor's degrees found
Uitgelicht
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Diploma in culinaire en gastronomische wetenschappen
- Barcelona, Spanje
Bachelorgraad
Full time
4 jaar
Op de campus
Spaans
Dankzij alle ervaringen en kennis die je tijdens de opleiding Culinaire en Gastronomische Wetenschappen hebt opgedaan, kun je het culinaire en gastronomische fenomeen begrijpen en visualiseren vanuit een wetenschappelijk, technologisch, sociaal, cultureel en zakelijk managementperspectief. Jouw toekomst begint nu!
Uitgelicht
FERRANDI Paris
Bachelor in F&B en Hospitality Management
- Paris, Frankrijk
- Rennes, Frankrijk + 1 more
Bachelorgraad
Full time
3 jaar
Op de campus
Engels
De Bachelor in F&B en Hospitality Management is een excellentieprogramma dat managementvaardigheden en technische expertise combineert waarmee je de wereld van de internationale gastvrijheid kunt betreden in operationele managementfuncties.
Uitgelicht
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Frankrijk
Bachelorgraad
Full time
3 jaar
Op de campus
Frans, Engels
Uitgelicht
Università Cattolica del Sacro Cuore
BSc in Food Production Management
- Piacenza, Italië
BSc
Full time
3 jaar
Op de campus
Engels
Uitgelicht
University of Parma
Bachelor in voedselsysteem: management, duurzaamheid en technologieën
- Parma, Italië
Bachelorgraad
Full time, Deeltijd
3 jaar
Blended, Op de campus
Italiaans
De opleiding in voedselsystemen: duurzaamheid, management en technologie bereidt studenten voor om deskundige managers van voedselsystemen te worden. Het programma biedt de studenten de interdisciplinaire kennis die nodig is om te werken in het bedrijfsleven, het milieu en het beheer van natuurlijke hulpbronnen in de agrovoedingssector. Dit beroepsprofiel is in overeenstemming met de strategie voor duurzame ontwikkeling die is uiteengezet in de mededeling van de Europese Commissie over "Innoveren voor duurzame groei: een bio-economie voor Europa".
Aeres University of Applied Sciences
Bachelor in voedsel ondernemerschap
- Almere, Nederlanden
- Halifax Regional Municipality, Canada
Bachelorgraad
Full time
Op de campus
Engels
Eten: er is geen ander product in de wereld die iedereen gebruikt en koopt dagelijks. Voedsel invloeden wie we zijn, veroorzaakt politieke conflicten, maar brengt ook mensen samen. Al decennia lang, heeft een overvloed aan voedsel voor veel mensen in deze wereld, maar is niet zo gewaardeerd. In een steeds veranderende wereld met een groeiende bevolking, zullen we meer voedsel elke tien jaar nodig. Aan de andere kant: eten is iets wat we samen genieten.
Kendall College
BAin Business - Foodservice Beheer
- Chicago, Verenigde Staten
- Sydney, Australië + 1 more
BA
Full time
Op de campus
De Foodservice Beheer Concentratie biedt zakelijke studenten met een solide basis in alle gebieden van foodservice-en food gerelateerde industrieën met inbegrip van operaties
University of Minnesota Crookston
BS in Food Business Management
- Crookston, Verenigde Staten
BSc
Op de campus
Engels
Schoolcraft College
Culinair en Dietary Operations Management Bachelor of Science Degree
- Livonia, Verenigde Staten
BSc
Full time, Deeltijd
2 jaar
Op de campus
Engels
Het Bachelor of Science (BS) in Culinary and Dietary Operations Management Program is bedoeld voor ervaren culinaire studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een bachelordiploma dat hen zal leiden naar managementfuncties in de voedings- en voedingsindustrie. Deze opleiding combineert zakelijke en wetenschappelijke cursussen om de culinariër kennis en expertise te bieden op het gebied van management, voedingswetenschap en voeding. Studenten die deelnemen aan het baccalaureaatprogramma voor culinaire en dieetactiviteiten, bereiden zich voor op posities met toenemende verantwoordelijkheid in culinaire en dieetactiviteiten. Het behalen van de diploma-eisen zal studenten ook helpen zich voor te bereiden op het succesvol afleggen van examens voor de Certified Dietary Manager (CDM)-referentie van de Association of Nutrition and Food Service Professionals (ANFP), een belangrijke referentie voor studenten die geïnteresseerd zijn in foodservice-activiteiten.
Ferrières
Internationale Bachelor Bedrijfskunde
- Ferrières-en-Brie, Frankrijk
BBA
Full time
4 jaar
Op de campus
Engels, Frans
Na de voorbereidende cursus volgen studenten die doorstromen naar de IBBA hun cursussen in het Engels. In de loop van twee jaar verwerven ze vaardigheden op het gebied van autonomie en aanpassingsvermogen, die effectief blijken te zijn in multiculturele contexten en hun competenties uitbreiden in de door hen gekozen studiegebieden.
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Undergraduate Certificate in Food and Beverage Management
- Kobe, Japan
Bachelorgraad
Afstand leren
1. Ondernemerschap en bedrijfsbeheer: een goed begrip van ondernemerschap en het ondernemersproces ontwikkelen en studenten de mogelijkheid bieden om de ontwikkeling van een hotel, restaurant, eten, wijn, toerisme, gastvrijheid of evenementgerelateerd bedrijf te conceptualiseren en te plannen vanuit een ondernemersperspectief. Inleiding tot ondernemerschap en ondernemende evolutie Theorie van ondernemersmentaliteit en -kenmerken Ethische, sociale en duurzame praktijken Pathways naar ondernemende ondernemingen De industrie en de organisatie Het marketingplan Financieel: Cash; Opstartkosten; Winst en verlies 2. Voedsel- en drankkostenbeheersing: een overzicht van de branche en de manager Beheer van inkomsten en uitgaven Beheer van het voedselproductieproces Beheer van voedsel- en drankprijzen Menuanalyse Arbeidskostenbeheersing Normen Discriminatiewetten, pesten en intimidatie op het werk Inkomstencontrole en gebruik van Technologie 3. Voedselkwaliteitsmanagement: wat is voedselkwaliteit? Voedselproductie en conserveringscontrole van allergenen in voedsel Een voedselveiligheidsprogramma ontwikkelen Ondersteunende documenten in een voedselveiligheidsprogramma Auditing van een voedselveiligheidsprogramma 4. Restaurantconcepten: restaurantconcepten en doelmarkten Locatie, locatie, locatiemarketing Het menu en menuplanning De principes van Restaurantontwerp en lay-out De keuken en bars uitrusten Het financieel plan en wettelijke verplichtingen Het bedrijfsplan
Tokyo Kasei Gakuin University
Professioneel eten
- Machida, Japan
Bachelorgraad
Op de campus
Gebaseerd op de kennis en vaardigheden van diëtisten, en door integratie van een breed scala aan culturen, zoals het bedrijfsleven en het onderwijs, het vermogen om verschillende voedselgerelateerde problemen te ontdekken en op te lossen, en het vermogen om "voedsel dat een welvarend leven beoefent" te creëren en voor te stellen. . Er zijn ook tal van praktische programma's in samenwerking met lokale gemeenschappen en bedrijven. Na het afstuderen breidt het vakgebied zich niet alleen uit naar het diëtistenveld, maar ook naar het levensmiddelenbedrijf, de coördinator en het onderwijs.
Recep Tayyip Erdogan University
Bachelor in de gastronomie en culinaire kunsten
- Rize, Turkije
Bachelorgraad
Op de campus
Turks
Het doel van dit programma; problemen oplossen die zich voordoen op het gebied van gastronomie en culinaire kunsten; service- en kwaliteitsproblemen analyseren, ontwerpen en verbeteren; carrièreplannen opstellen die verband houden met het zakenleven; zal zichzelf kunnen vernieuwen met het besef van levenslang leren; kennis en ervaring delen en verspreiden, toeristische professionals opleiden die academische studies kunnen doen over de productie van universele kennis.
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Bachelor in voedsel- en drankenmanagement
- 1號, Taiwan
Bachelorgraad
Engels
De afdeling is opgericht in februari 1985. De school is opgericht. De eerste inschrijving van 50 studenten in de voorjaarsklas van het tweede junior college was gebaseerd op onafhankelijke inschrijving. In februari van de Republiek China waren 50 studenten ingeschreven in de nachtafdeling van het tweede junior college. In augustus 1989 werd, in samenwerking met de herstructurering van de school, de afdeling Voedsel- en Drankenbeheer opgewaardeerd om de Afdeling Voedsel- en Drankenbeheer op te richten en 100 studenten van de eerste dagafdeling aangeworven. In augustus 1991 begon het 50 studenten te werven voor de eerste dagafdeling. Fangfang Food and Beverage Management Professionals.
Panyapiwat Institute of Management
Bacheloropleiding Levensmiddelentechnologie
- Bang Talat, Thailand
Bachelorgraad
Engels, Thais
De wereldbevolking neemt toe naarmate de vraag naar voedsel toeneemt. Het veeteeltbedrijf is een midwaterbedrijf in de toeleveringsketen dat een belangrijke rol speelt. Dient om kwaliteitsvlees te produceren en toe te voeren aan de voedselverwerkende industrie. Vanuit de visie om de "Keuken van de wereld" vandaag de dag te zijn, veeteelt en voedselverwerkingsstijlen Met behulp van moderne technologie, veilig en milieuvriendelijk.
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire graad
Populaire studievorm
Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Food and Beverage Management
Bacheloropleidingen zijn bedoeld voor individuen om een basiskennis te verwerven van een bepaald studiegebied. Vaak is een bachelordiploma genoeg om een goede baan te krijgen, maar soms gaan afgestudeerden door met het volgen van een postgraduaat, zoals een master of een Ph.D.
Veel mensen willen weten, wat is een Bachelor in Food and Beverage Management? Dit programma is ontworpen om deelnemers te helpen bij het opbouwen van hun essentiële kennis van voedselkwaliteit, voedselproductie en de vaardigheden die nodig zijn om een succesvol voedingsondernemer te worden. Studenten kunnen deelnemen aan cursussen zoals voedselproductie, voedselkwaliteitsbeheer, voedselhandel, horecabedrijfsrecht, filosofie van eten en wijn en kwaliteitsdienstbeheer. Tijdens dit programma kunnen studenten een aanzienlijke hoeveelheid tijd doorbrengen in praktische workshops, uitgebreide proeverijen van laboratoriumsessies en workshops die zich richten op de kunst van lekker eten.
Personen die afstuderen met een diploma in het beheer van voedingsmiddelen en dranken, beschikken vaak over veel gewenste vaardigheden. Deelnemers aan het programma hebben over het algemeen een sterkere zintuiglijke vaardigheden dan anderen en zijn ook goed op weg om een succesvolle voedingsondernemer te worden. Velen zijn ook creatieve en innovatieve denkers. Elk van deze eigenschappen kan op een aantal gebieden nuttig zijn.
De kosten van een bachelor zijn eigenlijk allemaal afhankelijk van het programma dat een student kiest om deel te nemen en de duur van het programma. Studenten moeten ook de kosten van levensonderhoud berekenen in de totale kosten van hun opleiding.
Dit programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op een aantal spannende carrièremogelijkheden. Naast het werken in een keuken als kok, kunnen afgestudeerden beschikken over de vaardigheden om productontwikkeling, voedsel- en ontwerpinnovatie, food branding of beheer van kleine bedrijven in te voeren. Ze kunnen een marketingdirecteur of een levensmiddelfotograaf worden. Deelnemers vinden succes in de horeca of zelfs in entertainment als gastheer van een voedselkanaal.
Meer instellingen beginnen dit type programma aan te bieden. Sommige cursussen kunnen online worden voltooid. Ga voor meer informatie over de beschikbare opties naar uw programma en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.