2 Food and Beverage Management Bachelor's degrees in Japan
- Bachelorgraad
- Azië
- Japan
- Food and Beverage Studies
- Food and Beverage Business
- Food and Beverage Management
- 211More in Azië
- Maleisië2
- Taiwan1
- Thailand1
2 Food and Beverage Management Bachelor's degrees in Japan
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Undergraduate Certificate in Food and Beverage Management
- Kobe, Japan
Bachelorgraad
Afstand leren
1. Ondernemerschap en bedrijfsbeheer: een goed begrip van ondernemerschap en het ondernemersproces ontwikkelen en studenten de mogelijkheid bieden om de ontwikkeling van een hotel, restaurant, eten, wijn, toerisme, gastvrijheid of evenementgerelateerd bedrijf te conceptualiseren en te plannen vanuit een ondernemersperspectief. Inleiding tot ondernemerschap en ondernemende evolutie Theorie van ondernemersmentaliteit en -kenmerken Ethische, sociale en duurzame praktijken Pathways naar ondernemende ondernemingen De industrie en de organisatie Het marketingplan Financieel: Cash; Opstartkosten; Winst en verlies 2. Voedsel- en drankkostenbeheersing: een overzicht van de branche en de manager Beheer van inkomsten en uitgaven Beheer van het voedselproductieproces Beheer van voedsel- en drankprijzen Menuanalyse Arbeidskostenbeheersing Normen Discriminatiewetten, pesten en intimidatie op het werk Inkomstencontrole en gebruik van Technologie 3. Voedselkwaliteitsmanagement: wat is voedselkwaliteit? Voedselproductie en conserveringscontrole van allergenen in voedsel Een voedselveiligheidsprogramma ontwikkelen Ondersteunende documenten in een voedselveiligheidsprogramma Auditing van een voedselveiligheidsprogramma 4. Restaurantconcepten: restaurantconcepten en doelmarkten Locatie, locatie, locatiemarketing Het menu en menuplanning De principes van Restaurantontwerp en lay-out De keuken en bars uitrusten Het financieel plan en wettelijke verplichtingen Het bedrijfsplan
Tokyo Kasei Gakuin University
Professioneel eten
- Machida, Japan
Bachelorgraad
Op de campus
Gebaseerd op de kennis en vaardigheden van diëtisten, en door integratie van een breed scala aan culturen, zoals het bedrijfsleven en het onderwijs, het vermogen om verschillende voedselgerelateerde problemen te ontdekken en op te lossen, en het vermogen om "voedsel dat een welvarend leven beoefent" te creëren en voor te stellen. . Er zijn ook tal van praktische programma's in samenwerking met lokale gemeenschappen en bedrijven. Na het afstuderen breidt het vakgebied zich niet alleen uit naar het diëtistenveld, maar ook naar het levensmiddelenbedrijf, de coördinator en het onderwijs.
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire graad
Populaire studievorm
Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Food and Beverage Management
Studenten die geïnteresseerd zijn in het beheer van een food service operatie zijn zullen profiteren van een eten en drinken management programma. Klassen kunnen culinaire wiskunde, productidentificatie, voedselveiligheid, inkoop, drank verplichtingen en banket vergadering en de planning op te nemen.
Japan heeft een van de sterk geïntegreerde systemen voor hoger onderwijs in Azië. Japans benadering van wetenschap en technologie wordt hoog gewaardeerd daarmee hun opleidingsniveau zeer gestructureerd van kindertijd naar primaire door secundaire tertiaire niveau. Met 126 miljoen mensen wonen in Japan heeft het een cultureel rijke omgeving. Greater Tokyo gebied is het grootste stedelijke gebied in de wereld, met meer dan 30 miljoen inwoners.
Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.