Keystone logo

8 Bachelorgraad Opleidingen in Toerisme en Hospitality Hospitality Food Service Management 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Toerisme en Hospitality
  • Hospitality
  • Food Service Management
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (8)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Toerisme en Hospitality Hospitality Food Service Management

Een bachelorgraad is een bachelordiploma dat meestal ongeveer vier jaar in beslag neemt. Het behalen van deze graad kan je voorbereiden op een carrière in je studiegebied of je de nodige voorwaarden geven voor het volgen van hoger onderwijs.

Wat is een Bachelor in Food Service Management? Deze graad kan een goede keuze zijn als u geïnteresseerd bent in de dagelijkse werking van een restaurant of andere eetgelegenheden. Een paar van de onderwerpen die door cursussen worden behandeld, kunnen sanitaire voorzieningen, voeding, voedselbereiding en voedselplanning zijn. Na het behalen van dit diploma, moet u een goed begrip krijgen van hoe foodservices met succes kunnen worden beheerd.

Werken voor dit diploma kan u een verscheidenheid aan nuttige vaardigheden bieden, waaronder vaardigheden voor geldbeheer waarmee u uw persoonlijke vermogen en leiderschapskwaliteiten beter kunt beheren, waardoor u gemakkelijker kunt communiceren en met anderen kunt werken. U kunt ook kennis opdoen over voeding, zodat u goede keuzes kunt maken met betrekking tot uw gezondheid.

Je kunt de prijzen van verschillende scholen vergelijken om de kosten van je opleiding te schatten en om de beste opties te vinden die passen bij de door jou gewenste prijsklasse. Prijzen kunnen heel verschillend zijn van de ene instelling naar de andere.

Het behalen van een bachelordiploma in management van de voedseldienst kan je voorbereiden om succesvol te zijn in verschillende carrières gerelateerd aan de voedingsindustrie. U kunt ervoor kiezen om een ​​carrière in een restaurant na te streven, te werken als een chef, manager, manager of andere werknemer. Je zou ook mogelijkheden kunnen onderzoeken om te werken in de cafetaria in een ziekenhuis of een andere organisatie als een voedseldienstmedewerker, voedingsspecialist of inkoper van voedsel.

Een bachelor's degree in foodservice management kan worden verdiend via online programma's of op universiteiten over de hele wereld. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.