Keystone logo

75 Bachelorgraad Opleidingen in Rechtenstudies Stafrechtelijke Procedure Forensische Wetenschappen 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Rechtenstudies
  • Stafrechtelijke Procedure
  • Forensische Wetenschappen
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (75)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Rechtenstudies Stafrechtelijke Procedure Forensische Wetenschappen

Forensische wetenschap levert wetenschappelijk bewijs voor gebruik in de rechtbanken. Een bachelor's degree in de forensische wetenschap is een cross-disciplinaire mix van de strafrechtspleging en de wetenschap, en zal de student voor te bereiden op het werk, hetzij op het veld of in het laboratorium.

&nbsp

Een van de eerste vragen die de leerlingen hebben vaak bij het verkennen van deze graad is, "Precies wat is een Bachelor in Forensic Science?" Dit undergraduate degree programma duurt meestal ongeveer vier jaar in beslag. Geen enkele andere training of opleiding naast een middelbare school diploma is meestal nodig, al is de student zal profiteren van de sterke vaardigheden op de middelbare school-niveau wetenschappen. Naast de algemene eisen onderwijs moeten leerlingen substantiële cursussen in de biologie en scheikunde, met aanvullende onderwerpen in het strafrechtelijk onderzoek, forensische biologie, forensische menselijke pathologie en DNA-analyse, fysieke verwachten en sporenonderzoek, strafrecht, latente prenten, toxicologie, en serologie.

&nbsp

Studenten streven vaak een Bachelor in Forensic Science om een ​​verschil in hun gemeenschappen te maken, helpen om misdaden op te lossen en de verantwoordelijken voor de rechter. Vaardigheden onderwezen omvatten onderzoek, analyse en kritisch denken, die kunnen worden gebruikt in verschillende toepassingen, zowel op als naast de baan.

&nbsp

Het bedrag dat u mag verwachten te betalen voor het verdienen van een bachelor in de forensische wetenschap heeft verschillende variabelen. Je moet het even welke school vraagt ​​u geïnteresseerd bent in het bijwonen van een exacte uitsplitsing van alle collegegeld en vergoedingen voorafgaand aan de inschrijving zijn.

&nbsp

Afgestudeerden van een Bachelor in Forensic Science programma worden opgesteld voor een verscheidenheid van entry-level posities in het veld. Voorbeelden van de loopbaan kan posities binnen zowel openbare of particuliere forensische wetenschap en conventionele laboratoria. Anderen kiezen om posities in Crime Scene Investigation, forensisch onderzoek en DNA-analyse voortzetten.De bachelor's degree bereidt studenten voor op een soepele overgang naar een afgestudeerde forensische wetenschap programma, wat kan leiden tot een grotere carrière mogelijkheden.

&nbsp

Er zijn internationale en online opties beschikbaar voor de Bachelor in Forensic Science programma. Aan de slag met een cursus, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.