18 Gastronomie Bachelor's degrees found
- Bachelorgraad
- BA
- Food and Beverage Studies
- Culinaire Vaardigheden
- Gastronomie
- Europa10
- Zuid-Amerika5
- Noord-Amerika3
18 Gastronomie Bachelor's degrees found
Uitgelicht
Gasma, Gastronomy & Culinary Management Campus
Bachelordiploma in Gastronomie
- Castellón de la Plana, Spanje
Bachelorgraad
Full time
4 jaar
Op de campus
Engels
De Bachelor's Degree in Gastronomy is gericht op professionals gespecialiseerd in culinaire technieken op te leiden, maar ook gekwalificeerd om te leiden en beheren van een gastronomisch bedrijf.
Uitgelicht
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Diploma in culinaire en gastronomische wetenschappen
- Barcelona, Spanje
Bachelorgraad
Full time
4 jaar
Op de campus
Spaans
Dankzij alle ervaringen en kennis die je tijdens de opleiding Culinaire en Gastronomische Wetenschappen hebt opgedaan, kun je het culinaire en gastronomische fenomeen begrijpen en visualiseren vanuit een wetenschappelijk, technologisch, sociaal, cultureel en zakelijk managementperspectief. Jouw toekomst begint nu!
Uitgelicht
Universidad Francisco de Vitoria
Fast-track counseling
Degree in de gastronomie
- Madrid, Spanje
Bachelorgraad
Full time
4 jaar
Op de campus
Spaans
Fast-track counseling
Het is een van de meest beroepsgerichte graden van de juridische-business faculteit. Deze opleiding biedt een multidisciplinaire opleiding waarin managementkennis wordt verdiept, zoals boekhouding, financiën of economie en anderzijds op het gebied van Haute Cuisine, gebaseerd op de studie Patisserie, Traditionele Franse keuken en Spaanse keuken.
Uitgelicht
Egas Moniz School of Health & Science
Fast-track counseling
Bachelor in de gastronomie
- Monte de Caparica, Portugal
Bachelorgraad
Full time
3 jaar
Op de campus
Engels, Portugees
Fast-track counseling
De Bachelor's Degree in Gastronomie, met een innovatieve en geïntegreerde aanpak, combineert de gebieden van voedingswetenschappen, Hotel Management, en Catering, de voorbereiding van studenten om zich te onderscheiden in een sector die voortdurend in ontwikkeling.
Uitgelicht
Aspira University College
Bachelor in Gastronomy
- Split, Kroatië
- Zagreb, Kroatië
Bachelorgraad
Full time, Deeltijd
3 jaar
Op de campus
Engels
Croatia has been successfully building the status of one of the fastest-growing Mediterranean gourmet destinations. Its growth and development are based on a rich gastro-oenological tradition, as well as on an increasing offer of a variety of restaurants with a high-quality selection of local gastronomy and oenology.
Uitgelicht
Universidad Europea del Atlántico
Degree in de gastronomie
- Santander, Spanje
Bachelorgraad
Full time
8 semesters
Op de campus
Spaans
Het curriculum in de Gastronomy Degree van de Universidad Europea del Atlántico biedt huidige kwaliteitsopleiding die wordt toegepast op alle professionele gebieden waarin de toekomstige afgestudeerde in gastronomische wetenschappen zich zal kunnen ontwikkelen, waardoor specialisatie mogelijk is op het gebied dat voor de student het meest interessant is dankzij de aanbod van keuzevakken beschikbaar.
Uitgelicht
Culinary Arts Academy Switzerland
Bachelor of Arts in culinaire kunsten
- Port-Valais, Zwitserland
BA
Full time
3 jaar
Op de campus
Engels
Deze bedrijfsgerichte culinaire opleiding helpt je de basis te leggen voor keukenfundamentals en zaken, door praktische vaardigheden te koppelen aan academische kennis. Kies tussen Pathways in Culinary Arts, Pastry & Chocolate Arts of Vegetarische Culinary Arts.
The New School
BA in Food Studies
- New York, Verenigde Staten
BA
Op de campus
Engels
Instituto Profesional DUOCUC
Internationale gastronomie
- Santiago Metropolitan Region, Chili
Bachelorgraad
Op de campus
Spaans
De gastronomische beheerder zal aan het einde van zijn studie in staat zijn om gastronomische aanbiedingen te ontwerpen, beheren, produceren en commercialiseren, internationaal en nationaal met een Chileense regionale identiteit, en houdt toezicht op en beheert de stadia van het productieproces en de diensten, in de verschillende gebieden van de industrie . gastronomisch, volgens trends, eisen en vastgestelde kwaliteitsnormen. De nationale en internationale klant bedienen door producten aan te bieden die aan hun behoeften voldoen in hun taal, Engels en Frans. Formuleer gastronomische projecten volgens de behoeften van de industrie en beheer de nodige middelen voor de realisatie ervan. In zijn oprichting bevordert Duoc UC de ontwikkeling van integrale mensen, zich bewust van hun transcendente waardigheid, en toegewijd aan mens en samenleving, waarbij ethiek, christelijke waarden en de ontwikkeling van de noodzakelijke vaardigheden voor de wereld van vandaag worden geïntegreerd. Dat verbetert ook het vermogen om als een team te werken, problemen op te lossen en het vermogen om innovatieve ideeën te genereren, te leren en voortdurend bij te werken.
Centre for Advanced Studies in Tourism of Xalapa (Centro Superior de Estudios Turísticos de Xalapa)
Gastronomie
- Xalapa-Enríquez, Mexico
Bachelorgraad
Op de campus
Spaans
De Bachelor in de Gastronomie is een van de opties met de grootste wereldwijde projectie, omdat het rekening houdt met de nieuwe trends in voedings- en drankenbedrijven en hun veeleisende internationale normen, waarbij alle professionele mogelijkheden open blijven. Algemene doelstelling van de opleiding Het opleiden van professionals die zich kunnen ontwikkelen op de werkplek van zowel nationale als internationale gastronomische bedrijven, die posities met hoge verantwoordelijkheid bekleden op operationeel of administratief gebied (chef-kok, manager, chef-kok, enz.); presteren met grote dynamiek, innovatievermogen en een inspannende geest van dienstbaarheid in industrieën en voedselketens, hotelketens, ziekenhuisklinieken, restaurants, luchtvaartmaatschappijen, enz.; geconfronteerd met technologische, economische en culturele uitdagingen die menselijke voeding vereist.
INPAHU University Foundation (Fundación Universitaria INPAHU (UNINPAHU))
TOERISME EN GASTRONOMIE
- Bogotá, Colombia
Bachelorgraad
Op de campus
Spaans
De professional in Toerisme en Gastronomie van UNINPAHU wordt gekenmerkt door zijn vermogen tot leiderschap, innovatie en dienstverlenende instelling; kan toeristische en gastronomische projecten beheren en leiden; het is creatief, daarom kan het waardeproposities genereren in de kunst van de gastronomie; Verder ontwerpt het toeristische producten, formuleert en evalueert het beleid gericht op het bevorderen van lokaal, regionaal en nationaal toerisme. Onze professional erkent het belang van toerisme en gastronomie als fundamentele sectoren in de nationale en internationale economie.
Istanbul Medeniyet University
Bachelor in de gastronomie en culinaire kunsten
- Istanbul, Turkije
Bachelorgraad
Op de campus
Turks
Afdeling Gastronomie en Culinaire Kunsten; Tijdens het vierjarige undergraduate-programma worden de kandidaten getraind op gebieden zoals internationale keukentechnieken, Turkse keukentechnieken, voedsel- en drankbeheer, voedingswetenschap, eetcultuur en geschiedenis, met alle noodzakelijke academische en actuele kennis en praktijken in hun vakgebied , ontwikkelden zich op cultureel en sociaal gebied, wetenschappelijk Het geeft opleidingen in de richting van het opleiden van keukenchefs die problemen kunnen oplossen en met methoden kunnen werken, al deze kennis en vaardigheden kunnen combineren met universele kennis en praktijken, en deze kunnen gebruiken op een manier die gunstig zijn voor hun land en de samenleving waarin ze leven.
Instituto Profesional AIEP online belongs to Universidad Bello
INTERNATIONALE GASTRONOMIE
- Santiago Metropolitan Region, Chili
Bachelorgraad
Op de campus
Spaans
De International Gastronomy Technician is een technicus van hoog niveau met vaardigheden om deel te nemen aan de uitwerking van gastronomische aanbiedingen in de Chileense en internationale keuken, service van wijnen, dranken en likeuren, in overeenstemming met de normen van de gastronomische industrie en de huidige wetgeving, in overeenstemming met de voorwaarden van hygiëne, veiligheid, verantwoordelijkheid en duurzaamheid.
Cafam University Foundation (Fundación Universitaria Cafam UNICAFAM)
Gastronomie
- Bogotá, Colombia
Bachelorgraad
Op de campus
Spaans
Door middel van een reeks projecten kunnen studenten kennis verwerven over belangrijke aspecten van regionale gastronomie en andere gebieden van het land, waarvan sommige betrekking hebben op aspecten die verband houden met toerisme en gastronomie
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
Bachelor in gastronomie
- México, Mexico
Bachelorgraad
Op de campus
Spaans
De Bachelor of Gastronomy heeft de professionele vaardigheden die nodig zijn voor hun prestaties op het gebied van arbeid, op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Beroepscompetenties zijn de vaardigheden en attitudes die de afgestudeerde in staat stellen activiteiten op zijn professionele gebied te ontwikkelen, zich aan nieuwe situaties aan te passen en, indien nodig, zijn kennis, vaardigheden en attitudes over te dragen naar nabijgelegen professionele gebieden. Analyse- en synthesevaardigheden, basisonderzoeksvaardigheden, plannings- en managementvaardigheden, gezondheids- en veiligheidsbeheer, teamwerk, effectieve communicatie, onderhandelingsvaardigheden, leiderschap en servicegerichtheid. Ontwikkel en beheer een gastronomisch concept door de diagnose van culinair potentieel, menu-engineering, representatieve Mexicaanse en internationale keuken, financiële en strategische managementtools en toepasselijke regelgeving om de gastronomische sector te versterken en bij te dragen aan de economische ontwikkeling van het gebied.
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire graad
Populaire studievorm
Populaire locaties
Minder weergeven
Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Culinaire Vaardigheden Gastronomie
Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.