Keystone logo

0 Bachelorgraad Opleidingen in Gezondheidszorg Reproductieve geneeskunde Genetica 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Gezondheidszorg
  • Reproductieve geneeskunde
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (0)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Er voldoen geen programma's aan uw zoekcriteria. Verfijn uw filters.

Clear filters

Bachelorgraad Opleidingen in Gezondheidszorg Reproductieve geneeskunde Genetica

Het verdienen van een Bachelor in de genetica is een ideale gelegenheid voor mensen die willen om de uiteenlopende standpunten rondom de zich ontwikkelende gebied van de genetica te bestuderen. De opleiding richt zich op de wetenschappelijke studie van de organisatie, functie, recombinatie, regulering en de overdracht van erfelijke informatie op alle niveaus van complexiteit in biologische organismen. Studenten ontvangen een diploma in de genetica kan welvarend en gerespecteerd met hun aanbod van overdraagbare vaardigheden worden.

&nbsp

Wat is een Bachelor in de genetica? Deze graad is voortgezet onderwijs dat studenten met kennis en vaardigheden uit te rusten in de theorie van moleculaire biologie en genetica. Studenten zullen ook leren de elementaire bouwstenen van de genetica, waaronder data-opname, analyse en wetenschappelijk schrijven. Bovendien, een bachelor's degree in dit gebied individuen in staat stelt om de intellectuele vaardigheden die nodig zijn voor succes in het veld wereldwijde genetica ontwikkelen.

&nbsp

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een bachelor in de genetica programma voort te zetten. Cursussen omvat Mendeliaanse genetica, chromosoom replicatie en structuur, de mechanismen van genregulatie, DNA herstel en recombinatie, epigenetische fenomenen, geslachtsbepaling, moleculaire evolutie, en genetische interacties tussen genomen.

&nbsp

De kostprijs is afhankelijk van de school, en de lengte programma varieert tussen de drie en vier jaar. Het is essentieel dat u voldoende het programma om ervoor te zorgen dat het programma aangeboden past bij uw doelstellingen te onderzoeken.

&nbsp

Afgestudeerden zijn in hoge vraag naar een aantal functies, zoals rollen in universiteiten, ziekenhuizen, ministeries, onderzoeksinstellingen en de biotechnologie-industrie. Studenten zullen de vaardigheden die nodig zijn om problemen met betrekking tot de toepassing van de experimentele analyse aan het oplossen van problemen in de genetica aan te pakken.Zodra studenten zijn afgestudeerd met een Bachelor in de genetica, ze bereid zijn voor geavanceerde studie of carrière met genomics en fundamentele genetica.

&nbsp

Vele binnenlandse en internationale opties zijn beschikbaar voor het programma uit een verscheidenheid van universiteiten. Online cursussen zijn een ideale keuze voor diegenen die wonen in afgelegen gebieden in de wereld met een beperkte toegang tot een school. Web-based opties tegemoet te komen aan personen die een flexibele planning vereisen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.