Keystone logo

14 Bachelorgraad Opleidingen in Natuurwetenschappen Aardwetenschappen Geowetenschappen 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Natuurwetenschappen
  • Aardwetenschappen
  • Geowetenschappen
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (14)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Natuurwetenschappen Aardwetenschappen Geowetenschappen

Veel mensen kiezen voor een Bachelor in de Geoscience verkennen. Deze graad omvat strenge opleiding in de geologie van de structuur en de geschiedenis van de aarde, door middel van mineralen en gesteenten, natuurrampen en het milieu.

Wat is een Bachelor in Geoscience? Nadruk Deze graad is voor studenten die van plan zijn om een ​​carrière in de resource geologie en milieu na te streven. Primaire doelstellingen omvatten het leren van de fundamenten van de geologie, engineering, geofysica, hydrologie en milieukunde. Dit programma benadrukt theoretisch-geologie gebaseerde analytische probleemoplossende methoden, technieken en vaardigheden. Het bereidt individuen tot gelicentieerde professionele geologen, particuliere adviseurs geworden in resource-industrie, of verder hun graduate studies in de aarde of milieuwetenschappen. Deze diepgaande programma geeft studenten om hun ervaringen op het gebied Geoscience verbeteren door wereldwijd te werken met professionals, docenten en collega's.

Deze programma's en studies zijn gunstig voor degenen die willen om hun carrière vooruitgang en leren op een hoger niveau van het onderwijs. De cursussen kunnen variëren, maar midden in de eerste plaats op de structurele geologie, geohydrologie, petrologie en geochemie. Cursussen omvat natuurkunde, geografische informatiesystemen, ecologie, evolutionaire biologie, scheikunde en wiskunde.

Instellingen over de hele wereld en in het hele land hebben verschillende kosten voor hun cursussen. Iedereen die geïnteresseerd is in het verdienen van hun diploma contacteren bijzondere colleges over cursusgelden, registratiekosten en ervoor te zorgen dat het programma voldoet aan hun doelen.

Geoscience afgestudeerden zijn in hoge vraag en hebben uitstekende carrièremogelijkheden. Een van die gebieden is in minerale exploratie en mijnbouw. Een afgestudeerde kan ook werken aan energiebronnen in de steenkool en aardolie-industrie. Daarnaast kunnen ze werken als milieu-consultants in wetenschappelijke organisaties, overheidsinstellingen, academische instellingen en musea.Veel geologen zoeken en verkennen de natuurlijke hulpbronnen, zoals aardolie, grondwater, metalen en mineralen. Anderen werken nauw samen met milieu-wetenschappers te behouden en het schoonmaken van de omgeving.

Geïnteresseerde personen moeten de essentiële stappen te zetten in de richting van het bereiken van hun graad in lichamelijke activiteit. Onze uitgebreide database is een ideaal uitgangspunt voor studenten om te beginnen met het verkennen van hun keuzes, zowel geografisch als onderwijskundig. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.