Keystone logo

16 Bachelorgraad Opleidingen in Managementstudies Global Management 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Managementstudies
 • Global Management
Vakgebieden
 • Managementstudies (16)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Managementstudies Global Management

  Een bachelor's degree is vaak de eerste post-secundair programma dat studenten kiezen. Zoals veel bedrijven en werkgevers vereisen een bachelor's degree, studenten gebruik maken van de programma's voor te bereiden op de carrières die ze hopen te winnen. De programma's algemeen duurt ongeveer vier jaar in beslag.

  Wat is een bachelor in Global Management? Zoals de zakenwereld blijft opereren op een wereldwijd platform, de noodzaak voor studenten met een goed begrip van de lokale culturen, zakelijke gewoonten en taal groeit. Individuen aan dit programma kan onderwerpen binnen het gebied van boekhouding, marketing, bedrijfsvoering en financiën te bestuderen. Zij kunnen ook worden ingeschreven in taal studies, culturele studies, en de relatie tussen maatschappij en het bedrijfsleven.

  De voordelen van de inschrijving in het programma van deze bachelor kan onder meer blootstelling aan internationale zakelijke professionals, stageplaatsen met lokale bedrijven die internationaal actief zijn, en toegang tot de instructeurs en zakelijke leiders die met succes werkzaam zijn in deze sector.

  De kosten verbonden aan inschrijving in een globaal beheersprogramma kan heel verschillend van school naar de andere. Collegegeld en vergoedingen kan worden beïnvloed door de landen waar de onderwijsinstellingen liggen. Degenen die geïnteresseerd zijn in deelname aan een programma, moet individueel contact met de scholen voor informatie.

  Afgestudeerden hebben toegang tot een internationale carrière. Ze vinden vaak posities in hun omgeving met bedrijven die actief zijn op internationaal niveau. Dit biedt de afgestudeerden met mogelijkheden om te reizen in en vertrouwd te raken met veel verschillende landen en culturen. Afgestudeerden kunnen banen in de publieke en private sector te vinden.Als een wereldwijde manager, afgestudeerden hebben vaak de mogelijkheid om medewerkers te trainen, om producten te pitchen aan buitenlandse klanten, en werken als human resources managers op een internationaal niveau.

  Als u geïnteresseerd bent om een ​​student in dit programma zijn, controleert u de opties in de programmalijst. Met de handige lead formulier, krijgt u toegang tot individuele scholen te krijgen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.