Keystone logo

13 Bachelorgraad Opleidingen in Energiestudies Energie Hernieuwbare Energie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Energiestudies
  • Energie
  • Hernieuwbare Energie
Vakgebieden
  • Energiestudies (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Energiestudies Energie Hernieuwbare Energie

Een bachelor's degree in hernieuwbare energie kunnen een beroep doen op studenten met een grote interesse in het ontwikkelen en ondersteunen van middelen en technologieën die energie-opties voor de economieën en samenlevingen over de hele wereld uit te breiden.

Wat is precies een Bachelor in hernieuwbare energie? Deze studie is een post-secundaire opleiding die creëert en bouwt voort op een fundament van communicatie, kritische analyse, wiskunde en wetenschap, met een speciale concentratie op hernieuwbare bron. Deze kunnen omvatten groen gebouw, biobrandstoffen en alternatieve energiesystemen zoals wind- en zonne-energie. Klassen kunnen een praktische kennis van elektrotechniek en werktuigbouw te bieden als ze van toepassing zijn op hernieuwbare energiebronnen, alsmede een focus op energie componenten zoals brandstofcellen en geothermische energie.

Deze graad kan de student op zoek naar een toekomst in hernieuwbare energie na te streven door het aanbieden van een goed begrip van de thermodynamica, energie geschiedenis, efficiënt ontwerpen van gebouwen, besturingssystemen ontwerp en meer profiteren. Afgestudeerden kunnen andere geavanceerde een masteropleiding of gaan met een goed afgeronde achtergrond in hernieuwbare energiebronnen, of direct te verplaatsen naar de industrie.

Collegegeld en vergoedingen voor een diploma worden individueel door elke instelling vastgesteld. Om erachter te komen de kosten van een opleiding, rechtstreeks contact opnemen met het Admissions Office van het programma van uw keuze.

Er is een wereld van mogelijkheden open voor studenten die afstuderen met een diploma in hernieuwbare energie. Zowel de private als de publieke sector bieden meerdere carrière mogelijkheden. Mensen zijn nodig voor projectontwikkeling, component industrie, de bouw, exploitatie en operations managers, installatie, onderwijs en opleiding, en systemen marketing en sales.Afgestudeerden kunnen raadplegen voor privé-bedrijven of voor de openbare nutsbedrijven, of zorgen voor een kabinetsstandpunt in de civiele techniek.

Alternatieve en hernieuwbare energiebronnen worden ontwikkeld en gepromoot om de impact van eindige hulpbronnen over de hele planeet te verminderen. Word een deel van deze spannende gebied door het begin van een programma van vandaag. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.