Keystone logo

9 Bachelorgraad Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources Human Resource Development 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Administratieve studies
  • Personeelsbeleid/Human Resources
  • Human Resource Development
Vakgebieden
  • Administratieve studies (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Administratieve studies Personeelsbeleid/Human Resources Human Resource Development

De bachelor's degree is een robuuste undergraduate degree dat betekent men heeft met succes een programma van het onderwijs ontworpen om studenten te voorzien van de basiskennis van een veld afgerond. Dat begrip omvat zijn methoden voor het opbouwen van kennis, geschiedenis en huidige professionele best practices. De meeste undergraduate programma's zijn ontworpen om vier tot vijf jaar in beslag nemen.

Wat is een Bachelor in Human Resources Development? Het is een gespecialiseerde vorm van een human resources mate dat zich specifiek richt op de opleiding van werknemers, opvolgingsplanning, mentoring, coaching, en andere methoden van de versterking van een onderneming door middel van de verbetering van het haar personeelsbestand vaardigheden. Deze specialisatie neemt de nadruk off traditionele HR-rollen, zoals het oplossen van conflicten en verhuur, die helpt bereiden studenten die een opleiding en begeleiding rollen grondiger dan de algemene programma's doen verlangen.

De voordelen van het verdienen van een Bachelor in Human Resources Development zijn gemakkelijk te zien. De gespecialiseerde cursussen en advisering in het programma zijn bedoeld om studenten te helpen hun doelen te bereiken. De cursussen zorgt ervoor dat elke afgestudeerde beschikt over een uitgebreid onderwijs in mentoring en coaching praktijken.

Kosten voor een Bachelor in Human Resources Development hebben de neiging om nogal wat van plaats tot plaats verschillen, maar ze zijn scherp geprijsd met andere graden. In het algemeen, hun kosten weerspiegelen de universiteit fundamentele undergraduate collegegeld tarieven.

Studenten die graden voort te zetten in de ontwikkeling van human resources meestal kiezen om direct te werken voor bedrijven in HR-functies die zich richten op de begeleiding en het onderwijs, zoals in opleiding en professionele ontwikkelingsprogramma's. Ze vinden ook veel succes in bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van deze diensten aan bedrijven als een externe leverancier, met inbegrip van het personeel en de PEO bedrijven.

Opleidingen in de ontwikkeling van menselijke hulpbronnen zijn verkrijgbaar bij diverse universiteiten, en zoals vele programma's op het gebied van business, de meeste scholen bieden hun cursussen op dit gebied via online learning modules als een alternatief voor het traditionele klaslokaal ervaring. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.