Keystone logo

116 Bachelorgraad Opleidingen in Technische studies Industriële techniek 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Technische studies
 • Industriële techniek
Vakgebieden
 • Technische studies (116)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Technische studies Industriële techniek

  Een bachelor's degree is een undergraduate programma dat studenten voorbereidt op een loopbaan in bepaalde gebieden, of geeft ze de educatieve achtergrond om hun studies verder aan een master of een doctoraat te verdienen. Met een focus op industriële management, studenten maken gebruik van technologie en wetenschap om beslissingen voor een bedrijf of organisatie te maken.

  Wat is een Bachelor in de industriële Management? Dit is een engineering-programma dat zowel technische vaardigheden en service team management expertise leert, en bereidt studenten voor het werken in een internationale omgeving. Programma's variëren, maar voorbeelden van klassen zijn strategische resource management, leiderschap, geavanceerde kwaliteit planningssystemen, innovatie, onderzoek en ontwikkeling, boekhouding, marketing en internationale logistiek. Samen met de klas studies, omvat het programma vaak projecten en laboratoriumwerk.

  Het verdienen van een Bachelor in de industriële Management is gunstig in een aantal manieren.Studenten hebben de mogelijkheid om te werken in een verscheidenheid van omgevingen, met inbegrip van start-up bedrijven en internationale bedrijven. De geleerde vaardigheden ook voorbereiden afgestudeerden in alle gebieden van het leven.

  Er zijn meerdere industriële management programma's in een aantal internationale locaties. Afhankelijk van de duur van het programma, de locatie, en de individuele student, kunnen de kosten nogal wat verschillen. Neem contact op met de school direct uit te vinden wat financieel verwachten.

  Een bachelor's degree in industriële beheer bereidt studenten voor management posities over de hele wereld. Carrière titels zijn inkoopmanager, marketing manager, project manager, accounting manager, sales manager, supply chain manager, productie manager en business controller. Industrieën omvatten biotechnologie, petrochemie, raffinaderijen, geneeskunde, service en de overheid.

  Als u bang bent dat u te veel hebt gaande is in je leven om een ​​industrieel management graad na te streven zijn, maak je geen zorgen. Veel programma's bieden online lessen, zodat je je diploma kunt verdienen op uw eigen werktijd en in uw eigen tempo. Onze uitgebreide database bevat alle van de scholen en de programma's die zij aanbieden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.