Keystone logo

38 Bachelorgraad Opleidingen in Managementstudies Informatiemanagement 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Managementstudies
 • Informatiemanagement
Vakgebieden
 • Managementstudies (38)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Managementstudies Informatiemanagement

  Veel mensen streven naar een Bachelor in Information Management te verkennen en uit te breiden op de mens en de technologische elementen van informatiesystemen. Deze graad biedt een waardevol inzicht in de informatie-industrie spectrum door te focussen op de behoeften van de eindgebruikers aan een flexibele en zeer draagbare set van vaardigheden voor de 21e eeuw werkplek te ontwikkelen.

  Wat is een Bachelor in Information Management? De graad is voor studenten die van plan zijn om een ​​carrière in het beheer van de technische vaardigheden vereiste voor het toezicht op een verscheidenheid van informatie-systemen, waaronder telecommunicatie, draadloze en andere netwerktechnologieën te streven. Het benadrukt specifieke academische en carrière voorbereiding in de informatiebeveiliging discipline. Het programma biedt de deelnemers met een brede introductie in informatiemanagement, diensten en technologieën, in combinatie met een sterke liberal arts and sciences stichting.Studenten leren effectieve methoden om informatie te vinden en toegang krijgen tot de behoeften die ontbreken voor het ontwerpen en beheren van systemen aan die eisen te voldoen.

  Deze programma's en studies zijn gunstig voor degenen die willen om hun carrière vooruitgang en leren op een hoger niveau van het onderwijs. De cursussen kunnen variëren, maar midden in de eerste plaats op de informatie-technologie, onderzoek en marketing. Cursussen omvat onderzoek, eindige wiskunde, media, ethiek, telecommunicatie en enterprise architectuur.

  Instellingen hebben verschillende kosten voor dit programma, dat drie tot vier jaar in beslag neemt. Iedereen die geïnteresseerd is in het verdienen van hun diploma contacteren bijzondere colleges over cursusgelden, registratiekosten en ervoor te zorgen dat het programma voldoet aan hun doelen.

  Na een individu verkrijgt een informatie management graad, kunnen ze werk te vinden in een aantal van loopbanen. Een van die gebieden is in projectmanagement, waar afgestudeerden overzien informatiesystemen en het beleid te creëren.Daarnaast kunnen ze werken als netwerk en de systemen managers, webdesigners, database managers en informatiebeveiliging consultants. Carrière mogelijkheden zijn onbeperkt, waaronder het werken voor financiële instellingen, overheidsinstellingen en in het onderwijs arena.

  Geïnteresseerde personen moeten de essentiële stappen te zetten in de richting van het bereiken van hun diploma in informatiemanagement. Onze uitgebreide database is een ideaal uitgangspunt voor studenten om te beginnen met het verkennen van hun keuzes, zowel geografisch als onderwijskundig. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.