Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 15 Bachelor Opleidingen  (Bachelorgraad) in Internationale Betrekkingen 2023

15 Bachelorgraad Opleidingen in Internationale Betrekkingen 2023

Overzicht

Landen met elkaar omgaan politiek, economisch en sociaal. Hun relaties zijn immens complex, doordrenkt van een dichte geschiedenis van conflict en onderhandeling. Een Bachelor in International Affairs helpt u deze relaties te begrijpen en u te voorzien van een scala van overdraagbare vaardigheden.

Wat is een Bachelor in International Affairs? Naast het bestuderen van hoe landen omgaan, kunt u ook cursussen in de geschiedenis, aardrijkskunde, economie, taal en politieke wetenschappen te nemen. Omdat de internationale betrekkingen is zo'n breed onderwerp, worden de studenten meestal verplicht om een ​​concentratie te selecteren, zoals vergelijkende culturen of politieke economieën. Studenten zijn vaak verwacht dat zij in het buitenland te studeren of stage te verkrijgen bij de overheid centra.

Er zijn maar weinig carrières die eigenlijk nodig een graad in internationale betrekkingen, maar dit betekent niet dat de werkgevers zal uw educatieve achtergrond onderwaarderen.Integendeel, de vaardigheden die je over te nemen van het programma voor te bereiden je voor een breed scala aan beroepen. Het vinden van een lucratieve baan positie is veel minder moeilijk als je een diploma te verwerven.

De meeste opleidingen duren vier jaar in beslag, al heb je mogelijkheden om vroegtijdig af te studeren. De kosten van je opleiding kan hoog of laag zijn, afhankelijk van waar je kiest om in te schrijven. Voor het aanbrengen van een programma, moet je collegegeld en vergoedingen onderzoek om te controleren of je kunt veroorloven om te wonen.

Als u wilt uw kennis van het buitenlands beleid in gebruik genomen, kunt u een carrière als een buitenlandse dienst specialist, mensenrechten advocaat of diplomaat na te streven. Zoals u verworven vele overdraagbaar vaardigheden, zijn er een aantal andere professionele mogelijkheden beschikbaar. Veel studenten werken in financiën, marketing en onderwijs. Er zijn veel werkgevers die je onderzoek en analytische vaardigheden kunnen vinden waardevol te zijn.

Internationale zaken programma's worden aangeboden door internationale universiteiten over de hele wereld. Er zijn ook online opties beschikbaar. Als u klaar bent om jezelf te onderwijzen over de politieke en sociale complexiteit zijn, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Meer informatie

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Sociale Wetenschappen
  • Internationale betrekkingen
  • Internationale Betrekkingen
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat