Keystone logo

12 Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Financiën Internationale Financiën 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Economische studies
  • Financiën
  • Internationale Financiën
Vakgebieden
  • Economische studies (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Financiën Internationale Financiën

Als je houdt van nummers en je hou van reizen, dan is het verdienen van een Bachelor in International Finance een goede optie voor je zou kunnen zijn. In iets meer dan vier jaar, kunnen de studenten de basisprincipes van financiën te leren zoals dit geldt voor landen over de hele wereld en voor te bereiden voor entry-level posities bij zowat elke financiële instelling.

&nbsp

Wat is een Bachelor in International Finance? Dit programma van de studie richt zich op fundamentele principes en best practices in het bedrijfsleven internationaal. Cursussen richt zich op onderwerpen zoals het internationale bedrijfsleven, de internationale handel, politiek, internationale betrekkingen en meer. Het programma duurt meestal ongeveer vier jaar te voltooien in combinatie met andere benodigde cursussen van een universiteit of het leren instelling. Om te worden toegelaten tot bepaalde programma's, kan het nodig zijn de studenten tot een minimum GPA en SAT of ACT score te voldoen.

&nbsp

Het verdienen van een bachelor in de internationale financiële kan u helpen om een ​​positie bij financiële instellingen en bedrijven te verdienen over de hele woord. Dit is een geweldige optie voor mensen die op zoek om te reizen. Veel programma's bieden ook cursussen online, waardoor het een goede keuze voor interlokale en internationale studenten.

&nbsp

Hoeveel het gaat kosten om een ​​bachelor te verdienen in International Finance is sterk afhankelijk van waar u van plan op het bestuderen. U moet rekening houden met huisvesting en eten als je lessen bij te wonen op de campus. Online cursussen kunnen verschillende kosten. Grondig onderzoek uw programma uit te vinden wat de kosten zijn betrokken.

&nbsp

Hoewel een bachelor's degree in de internationale financiële ziet er echt aan studenten voor het certificaat programma's of graduate graden te bereiden, het verdienen van een bachelor's degree kunnen afgestudeerden voor entry-level posities in financiële instellingen over de hele wereld te kwalificeren.Het verdienen van deze graad ook kwalificeert studenten voor afgestudeerde certificaat programma's, die alleen kan duren een extra semester en studenten te helpen bij het loopbaanplaatsing.

&nbsp

U kunt meestal van toepassing op een internationale financiële programma door te gaan naar de website van uw school en het indienen van een aanvraag online, zolang u voldoet aan de vereisten. Om meer te leren, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.