Keystone logo

26 Bachelorgraad Opleidingen in Marketingstudies Marketing Internationale Marketing 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Internationale Marketing
Vakgebieden
  • Marketingstudies (26)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Marketingstudies Marketing Internationale Marketing

Een bachelor's degree is een vier jaar undergraduate degree programma door veel studenten die willen tot een professionele veld te gaan gekozen. Het is een voorwaarde voor het krijgen van postdoctorale opleidingen, zoals master of doctoraten. Bacheloropleidingen geven een algemeen overzicht van een onderwerp als voorbereiding op een hogere mate van specialisatie aangeboden door de meeste postdoctorale opleidingen. Studenten krijgen de mate door een combinatie van in-class studie en onafhankelijk onderzoek en projecten.

&nbsp

Wat is een Bachelor in International Marketing? Studenten moeten eerst een goed begrip van enkele van de uitdagingen die inherent zijn aan de wereld van het internationale bedrijfsleven te hebben. Deze graad onderwijst de studenten niet alleen de fundamenten van marketing en reclame, maar ook hoe je een aantal van de meest voorkomende problemen die voortvloeien uit het werken in bedrijven die verschillende culturele verwachtingen navigeren.

&nbsp

Het grote voordeel van het verdienen van een Bachelor in International Marketing is de mogelijkheid om uw zakelijke ambities verder reiken dan de geografische grenzen. Globalisering is steeds belangrijker in de moderne zakenwereld geworden, en medewerkers die bereid en in staat om te werken in het buitenland met kantoren zijn waardevol.

&nbsp

De uiteindelijke kosten van het verdienen van een Bachelor in International Marketing is afhankelijk van de scholieren te wonen. Vaak zijn er bijkomende kosten zoals boeken en vergoedingen die de uiteindelijke kosten kunnen beïnvloeden.

&nbsp

Afgestudeerden met een Bachelor in International Marketing hebben een aantal carrière mogelijkheden voor hen open, met inbegrip van marketing management, public relations en marktonderzoek. Naast het hebben van de nodige vaardigheden voor deze banen, zullen de studenten ook in staat zijn om hun taken uit te voeren in een internationale markt, soms fungeren als contactorgaan tussen de Amerikaanse bedrijven die actief zijn in het buitenland of buitenlandse bedrijven met kantoren in de VSDe meeste banen in de private sector of als zelfstandige consultants.

&nbsp

Er zijn internationale en nationale programma's beschikbaar uit een verscheidenheid van universiteiten. Verdienen diploma online een bachelor's is nu gemakkelijker dan ooit en zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.