Keystone logo

21 Bachelorgraad Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie Internationale Politiek 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Sociale Wetenschappen
  • Politicologie
  • Internationale Politiek
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (21)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie Internationale Politiek

De bachelor-diploma wordt uitgereikt aan studenten die met succes hebben afgerond een vier jaar, of 120 studiepunten, studierichting. Deze graad is over het algemeen de eerste die de leerlingen oefenen in hun zoektocht naar een geavanceerde onderwijs. Deze graden zijn verkrijgbaar in een breed scala van onderwerpen.

Wat is een Bachelor in de internationale politiek? Deze studie werpt een blik op de relaties tussen landen, intergouvernementele organisaties, en vreemde culturen. Studenten gewoonlijk op zoek naar de geschiedenis, rechten, sociologie, ethiek, en geografie die ook geldt voor de internationale betrekkingen. Cursussen legt de basis voor de ontwikkeling van theorieën, internationale systemen, en vergelijkende beleid. Een uitgebreide blik in politieke systemen kunnen worden verwacht.

Als onderdeel van hun educatieve mogelijkheden, studenten vaak deelnemen aan stages waar ze rechtstreeks betrokken zijn bij het politieke proces.Veel scholen proberen hun leerlingen in de lokale of internationale instellingen zetten waar ze direct invloed kunnen uitoefenen op het verloop van de politiek in actie.

De kosten in verband met dit programma kan zeer verschillend tussen scholen. Dit is vooral zichtbaar tussen scholen over de landsgrenzen heen. Aankomende studenten moeten contact opnemen met de individuele scholen voor pertinente collegegeld en de vergoeding schema.

Afgestudeerden van dit programma kan een baan als beheerders in ambtelijke posities, journalisten, bankiers, risico-analisten, of uiteindelijk diplomaten vinden. Sommige van de functiebenamingen bereikt door afgestudeerden behoren Public Affairs Consultant, Sociale Onderzoeker, en diplomatieke diensten Operational Officer. Loopbaankeuzes onder projectmanagers voor internationale organisaties, politieke adviseurs in onderzoekscentra en denktanks, en analisten in de mediabureaus. Afgestudeerden in het algemeen de carrières van hun keuze met een entry-level positie en zijn dan in staat om meer geavanceerde functies te streven.Als alternatief kan de bachelor kiezen om door te gaan met hun academische werk.

Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van een bachelor in de internationale politiek zijn, kijk voor meer informatie in de programmalijst. Elk bedrijf heeft een lead formulier voor uw gemak. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.