Keystone logo

71 Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Internationale Studies 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Geesteswetenschappen Studies
 • Internationale Studies
Vakgebieden
 • Geesteswetenschappen Studies (71)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Internationale Studies

  Zelfs als het door jou gekozen loopbaanvak misschien niet eerder een bachelordiploma vereist, eisen steeds meer werkgevers dat sollicitanten er een hebben om in aanmerking te komen voor een functie. Een bachelordiploma is meer dan een vereiste; het is hoe je de vaardigheden en kennis krijgt die nodig zijn om te slagen in je carrière.

  Zijn uw interesses altijd over de hele wereld verspreid en ook andere culturen omvat? Een bachelordiploma in internationale studies is de perfecte manier om uw wereldwijde interesse te vertalen in carrièresucces. Wat is een bachelor in internationale studies? Het is een studietraject waar je kennis kunt maken met een breed scala aan disciplines, waaronder politiek, cultureel, sociaal en economisch, die je potentieel kunnen bewapenen met de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om verandering en bloei te creëren in de onderling afhankelijke internationale wereld van vandaag maatschappij.

  Tijdens je studie kun je een aantal vaardigheden opdoen die niet alleen je carrière maar je leven kunnen dienen. Dit kan geavanceerde communicatievaardigheden, mondiale analytische vaardigheden omvatten, op meerdere perspectieven gebaseerd, en een duidelijk begrip van de intrinsieke connectie tussen mondiale politiek en cultuur.

  De kosten voor het voltooien van je bachelor in internationale studies zullen variëren op basis van verschillende factoren. Deze omvatten de tijd die nodig is om je studie af te ronden, het collegegeld en het lesrooster van de school die je volgt, en zelfs het land waar je studeert.

  Met een Bachelor in Internationale Studies kun je de kans krijgen om een ​​verscheidenheid aan unieke en persoonlijk lonende loopbaantrajecten over de hele wereld te volgen. Mogelijk komt u in aanmerking om op een aantal verschillende gebieden te werken, waaronder de academische wereld, de overheid, niet-gouvernementele organisaties en de particuliere sector. Carrière-opties omvatten doorgaans humanitaire hulpverleners, immigratie- en douanebeambten, diplomaten, transportmanagers, internationale communicatiebestuurders, journalisten en meer.

  Een bachelor in internationale studies wordt wereldwijd aangeboden in verschillende flexibele omgevingen, waaronder traditionele lessen, online lessen of een hybride combinatie van de twee schema's, en het duurt doorgaans vier jaar om deze in te vullen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.