Keystone logo

40 Bachelorgraad Opleidingen in Technologiestudies Informatietechnologie IT-beveiliging 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Technologiestudies
  • Informatietechnologie
  • IT-beveiliging
Vakgebieden
  • Technologiestudies (40)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Technologiestudies Informatietechnologie IT-beveiliging

Een bachelordiploma kan je voorbereiden op een carrière in een breed scala van vakgebieden of disciplines. Het kan drie tot vijf jaar duren om deze graad te behalen, afhankelijk van het aantal cursussen dat u tegelijkertijd volgt en waar u naar school gaat.

Wat is een bachelor in IT-beveiliging? De term IT staat voor Information Technology. Door een diploma in IT-beveiliging te behalen, kunt u leren hoe u vertrouwelijke informatie kunt beheren die online of anderszins elektronisch is opgeslagen. Met de toenemende hoeveelheid technologie die dagelijks in het bedrijfsleven wordt gebruikt, kan deze graad heel praktisch zijn. Cursussen kunnen onderwerpen omvatten zoals programmeren, webontwikkeling, computerarchitectuur en cyberbeveiliging. Deze onderwerpen kunnen u helpen om u niet alleen voor te bereiden op computerbeveiliging, maar ook om andere op technologie gebaseerde taken uit te voeren, zoals het maken of repareren van programma's.

De computervaardigheden die worden gebruikt in IT-beveiliging kunnen u helpen beter te worden in het gebruik van computers voor dagelijks gebruik. Dankzij de veiligheidsfocus van de opleiding kun je online veiliger zijn. Je kunt ook kennis van programmeren gebruiken om je eigen website of blogs te maken.

Graden kunnen verschillende bedragen kosten. De uiteindelijke prijs kan afhankelijk zijn van de school die je volgt, de cursussen die je moet volgen en de voorwaarden waaraan je moet voldoen.

Als je een bachelordiploma in IT-beveiliging behaalt, kunnen loopbaanopties beginnende posities in een organisatie of bedrijf omvatten. U zult waarschijnlijk werken om ongewenste of ongeoorloofde toegang tot bedrijfsrecords te voorkomen. Enkele veel voorkomende taken zijn het zijn van een netwerkbeheerder of software-engineer. Het kan belangrijk zijn voor bedrijven om zichzelf te beschermen tegen cybercriminaliteit, dus er kunnen veel banen beschikbaar zijn.

Cursussen die je online hebt gevolgd of die je hebt ingeschreven bij een traditionele universiteit kunnen je helpen de benodigde studiepunten voor het behalen van je diploma te behalen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.