Keystone logo

10 Bachelorgraad Opleidingen in Ontwerpstudies Kostuumontwerp 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Ontwerpstudies
 • Kostuumontwerp
Vakgebieden
 • Ontwerpstudies (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Ontwerpstudies Kostuumontwerp

  Een Bachelor in Costume Design is een goede keuze voor studenten die willen een carrière in de productie van kostuums voor toneel en film. Dit postsecondary graad kunnen leerlingen de basisprincipes van kleding en textiel geschiedenis te leren, terwijl ook het bestuderen van overlappende gebieden zoals verlichting, landschap en make-up.

  &nbsp

  Als een potentiële kostuumontwerp student, heb je misschien afgevraagd, wat is een Bachelor in Costume Design? Normaal is dit een acht-semester loop van de studie die studenten om samen te werken met andere professionals die betrokken zijn op de set van theaterproducties leert. Studenten gebruiken theaterproducties van de school als een laboratorium voor hun ontwerpen. Tegen de tijd dat ze afstuderen, kunnen studenten hebben een complete portfolio's van de ontwerpen creëerden ze.

  &nbsp

  Hoofdvak in kostuumontwerp biedt studenten de mogelijkheid om hands-on ervaring in alle onderdelen van een theaterproductie te krijgen terwijl je de kans om hun eigen ontwerpen tot leven te brengen.Studenten kunnen hun vaardigheden in de tekening, ontwerp, draperen en andere aanverwante gebieden te ontwikkelen. Ze kunnen ook het voordeel van professionele feedback gedurende hun opleiding.

  &nbsp

  Kosten van het verdienen van deze graad variëren afhankelijk van factoren zoals waar de student kiest om te studeren, de lengte van het programma en de woonsituatie. Aankomende studenten moeten hun onderzoek te doen naar een programma dat het beste past bij hun behoeften.

  &nbsp

  Na voltooiing van het kostuumontwerp programma kan individuen hebben de meest kritieke punten die nodig zijn om het veld in te voeren: een ingevuld portfolio en ervaring in het ontwerpen voor de daadwerkelijke producties. De volgende stap kan zijn om een ​​stage te aanvaarden met een theater aan ervaring buiten van een school instelling te krijgen. Afgestudeerden kunnen ook entry level banen als garderobe assistenten, of ze kunnen werken als kostuum ontwerpers bij de community theater niveau. Als ze blijven om ervaring op te doen, zal afgestudeerden waarschijnlijk verhuizen naar grotere producties.

  &nbsp

  Er zijn veel mogelijkheden om kostuumontwerp wereldwijd te bestuderen. Omdat deze studie is zeer hands-on, zullen de studenten waarschijnlijk wonen de meeste van hun lessen op de campus. Ze kunnen echter wel vinden zij kunnen voldoen aan een aantal van hun behoeften door middel van een combinatie van klassikale en online onderzoek. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.