Keystone logo

20 Bachelorgraad Opleidingen in Milieustudies Kuststudies Kust- en Zeemanagement 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Milieustudies
  • Kuststudies
  • Kust- en Zeemanagement
Vakgebieden
  • Milieustudies (20)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Milieustudies Kuststudies Kust- en Zeemanagement

Het verdienen van een Bachelor in Kust en Zee is een uitstekende gelegenheid voor mensen die willen de oceaan omgeving te verkennen. Het is een opkomende gebied ontworpen om studenten te voorzien van een goed begrip van kust- en mariene ecosystemen, in combinatie met een praktische kennis van het beheer van de zeeën.

Wat is een Bachelor in Kust en Zee? Deze graad leidt studenten met essentiële kennis voor succes, zoals het verkrijgen van een inzicht in de wetenschappelijke concepten in verband met het leven in zee. Studies richten zich op het onderzoeken van de wettelijke en administratieve kader rondom mondiaal Kust en Zee. Deelnemers aan het programma zullen ook leren over de noodzaak om de instandhouding en bescherming kusten, met de nadruk op het beschermen van hulpbronnen. Door de erkenning van de vitale rol die oceanen spelen, worden de studenten voorzien van een goed begrip van de dynamische mariene processen die nodig zijn om de atmosferische CO2-concentraties en verzuring van de oceaan te bewaken.

Er zijn een overvloed aan redenen waarom mensen kiezen voor een Bachelor in Kust en Zee te verdienen. Studenten kunnen anticiperen op het verkennen van de theorieën en principes van de biologie, oceanografie en geologie. Cursussen omvat astronomie, geschiedenis, filosofie, scheikunde en kustecologie.

Programmakosten variëren, afhankelijk van de instelling, en de mate duurt meestal tussen de 3-4 jaar te voltooien. Individuen moeten grondig scholen te onderzoeken om ervoor te zorgen dat het programma hun doelen past.

Afgestudeerden van dit programma zijn in de vraag naar steeds concurrerender loopbaan in het beheer veld kust en de zee als gevolg van hun gespecialiseerde wetenschappelijke opleiding, probleemoplossend vermogen en kritisch denken vaardigheden. Vacatures zijn onder andere mariene biologen, aquacultuur technici, natuurlijke resource managers, visserij officieren en milieu-wetenschappers.Daarnaast kunnen de studenten inzicht te geven in wat er nodig is om succesvol te zijn door te werken met mensen in hulpbronnen en het toerisme, de milieusector en het behoud industrieën te ontwikkelen.

Veel internationale kansen voor het programma bestaan ​​uit universiteiten over de hele wereld. Online lessen en web-based alternatieven zijn ideaal voor studenten die in afgelegen gebieden in de wereld te leven. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.