Keystone logo

47 Bachelorgraad Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen Lerarenopleiding 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Onderwijskunde
  • Onderwijzen
  • Lerarenopleiding
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (47)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen Lerarenopleiding

Een bachelordiploma kan worden behaald aan een universiteit na het voltooien van de kredietwaardigheidseisen van de school. Het bezit van deze graad betekent dat de ontvanger de algemene vereisten aan een universiteit heeft vervuld en gespecialiseerde kennis heeft opgedaan op zijn of haar studiegebied.

Wat is een bachelor in lerarenopleiding? Deze graad kan studenten voorbereiden om anderen te onderwijzen in de K-12-omgeving. Studenten kunnen naast het bestuderen van de ontwikkeling van het kind ook lesgeven. Er is meestal ook een focus op curriculumontwerp, omdat van docenten wordt verwacht dat ze hun eigen curriculum ontwikkelen volgens de richtlijnen van overheidsinstanties en individuele scholen. Personen die een bachelordiploma in de lerarenopleiding volgen, kunnen ook worden opgeleid in onderwijstechnologie, inclusief nieuwe hulpmiddelen voor in de klas, zoals interactieve whiteboards.

Als student van een Bachelor in Teacher Education-programma kunnen individuen hun communicatie- en organisatorische vaardigheden ontwikkelen, die helpen bij toekomstige banen en het dagelijks leven. Ze kunnen ook praktische ervaring opdoen in de klas die zou kunnen helpen bij toekomstige lesposities.

Collegegeld en extra kosten voor een bacheloropleiding kunnen verschillen, afhankelijk van de school die het programma aanbiedt. Het land waarin de school is gevestigd, kan ook van invloed zijn op de totale kosten.

Afgestudeerden van Bachelor in Teacher Education-programma's kunnen werk vinden als leraren in het basis- of voortgezet onderwijs in zowel openbare als particuliere scholen. Als verblijven in de klas niet aantrekkelijk is, kunnen afgestudeerden ook werk vinden als voorvechters van onderwijs in lokale of nationale overheden om wetgeving te beïnvloeden, het belang van onderwijs te bevorderen en pleiten voor extra middelen. Individuen kunnen ook werken voor bedrijven die educatief materiaal produceren, zoals studieboeken, vooraf ontworpen curricula en gestandaardiseerde tests, als schrijvers, consultants en onderzoekers. In deze rollen kunnen ze helpen bij het ontwikkelen van deze materialen en als werkverbanden werken tussen bedrijven en docenten.

Studenten die een bachelordiploma in de lerarenopleiding willen behalen, kunnen over de hele wereld programma's vinden. Universiteiten bieden zowel traditionele als online lessen aan voor dit diploma. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.