15 Levensmiddelentechnologie Bachelor's degrees found
- BSc
- Bachelorgraad
- Gezondheidszorg
- Voedingswetenschappen
- Levensmiddelentechnologie
- Europa8
- Azië3
- Oceanië2
- Noord-Amerika2
15 Levensmiddelentechnologie Bachelor's degrees found
Uitgelicht
Fulda University of Applied Sciences
Industriële ingenieurswetenschappen (BSc)
- Fulda, Duitsland
BSc
Full time
7 semesters
Op de campus
Engels
De complexiteit van de processen in de voedingsmiddelenindustrie vereist de opleiding van interdisciplinaire specialisten. Ze moeten een gedegen zakelijke kennis hebben op het gebied van productontwikkeling, productcommercialisering, productvoorziening, innovatiemanagement en marketing. Ze moeten ook bedreven zijn in de toepassing van voedseltechnologie.
Uitgelicht
University of Applied Sciences Upper Austria
Fast-track counseling
Bachelordiploma in voedingsmiddelentechnologie en voeding
- Wels, Oostenrijk
BSc
Full time
6 semesters
Op de campus
Duits
Fast-track counseling
Deze cursus geeft inzicht in voeding en de wetenschappelijke en technische aspecten van voedselproductie. Afgestudeerden zijn gekwalificeerd om hoogwaardige, gezonde en duurzaam geproduceerde voeding te ontwikkelen.
Uitgelicht
Fulda University of Applied Sciences
Voedseltechnologie (B.Sc.)
- Fulda, Duitsland
BSc
Full time
7 semesters
Op de campus
Engels
De bacheloropleiding levensmiddelentechnologie biedt studenten een opleiding met betrekking tot de praktijk als levensmiddelentechnicus op academische basis. De gehele voedselketen ("From Farm to Fork") wordt beschouwd vanuit technologisch, technisch, economisch en wetenschappelijk oogpunt.
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Bachelor of Applied Science in voedsel en business management
- 0551, Ierland
BSc
Full time
Op de campus
Engels
De B.Appl.Sc in Food & Business Management is ontworpen om aan deze behoefte door het verstrekken van de industrie met multi-opgeleide afgestudeerden die hen kan helpen bij het succesvol concurreren in een steeds meer concurrerende en mondiale markt te vervullen.
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)
Bachelor in de levensmiddelentechnologie
- Jakarta, Indonesië
Bachelorgraad
Full time
Op de campus
Engels
Food Technology is een tak van voedsel wetenschap die zich bezighoudt met de werkelijke productie processen om voedsel te maken. Te vervullen en de nutritionele kwaliteit te behouden, moet voedsel zowel veilig geproduceerd en veilig aan de consument geleverd. Dit vereist technologie voor de verwerking van grondstoffen in voedsel evenals het behoud technologieën te zetten om de houdbaarheid van voedingsmiddelen te verhogen ...
Szent István University, Faculty of Food Science
Bsc in Food Engineering
- Budapest, Hongarije
BSc
Full time
Op de campus
Engels
Het programma is bedoeld om de voedingsindustrie ingenieurs op te leiden
California State Polytechnic University Pomona College of Business Administration
Bachelor of Science in Agribusiness and Food Industry Management
- Pomona, Verenigde Staten
BSc
Op de campus
Engels
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca
Bachelor Levensmiddelentechniek
- Bună Ziua, Roemenië
Bachelorgraad
De bacheloropleiding INGINERIA OF FOOD PRODUCTS heeft als algemene doelstelling het opleiden van technologische specialisten op het gebied van de voedingsindustrie; dit programma is actief sinds 2009, geaccrediteerd in 2015 en heeft een duur van 4 jaar studie, een dagcursus met 240 studiepunten, volgens de Bologna-overeenkomst.
Panyapiwat Institute of Management
Bacheloropleiding Levensmiddelentechnologie
- Bang Talat, Thailand
Bachelorgraad
Engels, Thais
De wereldbevolking neemt toe naarmate de vraag naar voedsel toeneemt. Het veeteeltbedrijf is een midwaterbedrijf in de toeleveringsketen dat een belangrijke rol speelt. Dient om kwaliteitsvlees te produceren en toe te voeren aan de voedselverwerkende industrie. Vanuit de visie om de "Keuken van de wereld" vandaag de dag te zijn, veeteelt en voedselverwerkingsstijlen Met behulp van moderne technologie, veilig en milieuvriendelijk.
University College Birmingham
BS in bakkerij- en patisserie-technologie
- Birmingham, Verenigd Koninkrijk
BSc
Op de campus
Engels
Heb jij een passie voor bakken? Droom je ervan om chocolatier of banketbakker te worden of zelfs je eigen bakbedrijf te beginnen?
Al-Quds University
Levensmiddelentechniek
- Abu Dis, Staat Palestina
Bachelorgraad
Op de campus
Avestisch
De voedingsindustrie vertrouwt op een breed scala aan processen om de enorme hoeveelheid voedsel te produceren die we tegenwoordig zien. Levensmiddelentechniek gebruikt de principes van chemie, microbiologie en engineering om voedselproductieprocessen te ontwerpen. Het lesplan van de Food Engineering Department is erop gericht de student de vaardigheden en concepten te bieden die verband houden met voedseltechnologie en -technologie, die zich richt op het ontwikkelen van nieuwe voedselproducten, het ontwerpen van processen voor het produceren van deze voedingsmiddelen, het selecteren van verpakkingsmaterialen, het bestuderen van de houdbaarheid en sensorische evaluatie van het product. Ontwerp en controle van activiteiten in voedselfabrieken, methoden voor het produceren van functionele voedingsmiddelen, kwaliteitscontrole van voedingsproducten, naast het beheren van voedselfabrieken en methoden voor het op de markt brengen van voedingsproducten. Naast de microbiologische en chemische testen zullen studenten levensmiddelentechniek basisfenomenen bestuderen die rechtstreeks verband houden met de productie van voedingsproducten en hun eigenschappen. Het lesplan van de afdeling kwalificeert haar afgestudeerden om meerdere en gevarieerde taken uit te voeren in de voedingsindustrie die zijn veranderd in een industrie die geavanceerde technologieën en meerdere processen combineert op basis van biochemie en technologie. De afdeling Food Engineering onderscheidt zich door het feit dat het zijn afgestudeerde kwalificeert om te werken op het gebied van biotechnologie (biotechnologie) en engineering van de voedingsindustrie. Naast het werken in verschillende takken van de voedingsindustrie en biotechnologie, zullen de afgestudeerden van de afdeling gekwalificeerd zijn om ook te werken op het gebied van de farmaceutische en cosmetische industrie, en op het gebied van onderzoek in onderzoeksinstellingen die geïnteresseerd zijn in biowetenschappen en milieutechniek. Ze zullen ook kunnen werken in instellingen die zich bezighouden met de controle van de voedsel- en biotechnologie-industrie (het Instituut voor Normen en Metrologie) en ze zullen ook kunnen werken in adviesbureaus die zich bezighouden met voedsel- en milieuontwikkeling.
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Voedingswetenschappen (afstudeerrichting: bachelorniveau)
- Online USA
Bachelorgraad
Op de campus
De voedingswetenschap gebruikt wetenschappelijke en technische principes om voedsel, het behoud en de verwerking ervan te bestuderen.
College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise
BSc (Hons) graad in levensmiddelentechnologie
- Antrim, Verenigd Koninkrijk
BSc
Op de campus
Engels
De Honours Degree in Food Technology, gevalideerd door Ulster University, is ontworpen om afgestudeerden uit te rusten met de kennis en vaardigheden om deel te nemen aan een concurrerende wereldwijde voedselverwerkende industrie.
Massey University
Bachelor Levensmiddelentechnologie cum laude
- Auckland, Nieuw-Zeeland
- Palmerston North, Nieuw-Zeeland
Bachelorgraad
Full time
4 jaar
Op de campus
Engels
Massey University 'Bachelor of Food Technology with Honours is de enige graad in Australië die voedingswetenschappen, voedingsmiddelentechnologie en voedingsbedrijven combineert. 75% van onze afgestudeerden heeft banen binnen zes maanden na het afstuderen.
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Bachelor of Science (Voedingstechnologie en voeding)
- Melbourne, Australië
Bachelorgraad
Full time
3 jaar
Op de campus
Engels
Innovatie van brandstofvoedsel. Studeer voedselwetenschap. Met een graad in de voedingswetenschap kun je een reeks loopbaantrajecten binnen de industrie nastreven op gebieden zoals verwerking, productie, verpakking, marketing, onderzoek, kwaliteitsborging, productontwikkeling en onderwijs.
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire graad
Populaire studievorm
Populaire locaties
Minder weergeven
Bachelorgraad Opleidingen in Gezondheidszorg Voedingswetenschappen Levensmiddelentechnologie Levensmiddelentechnologie
Ben je benieuwd naar de technologie en de wetenschap achter voedselproductie en-consumptie? Dan is een Bachelor in Food Science kon het juiste programma voor u. Als u ooit gehoord van het concept "van veld tot bord, " en wil de manieren waarop voedingsmiddelen worden verkregen, bewaard, vervoerd en bereid zijn te begrijpen, zal deze lijst van Bachelor in Food Science-programma's net wat je bent zoekt.
Een Bachelor in Food Science diploma met succes zijn geslaagd voor een aantal cursussen, variërend van de meer technische kant van het spectrum, waaronder voedsel engineering, moleculaire gastronomie en voedsel natuurkunde, aan de zachte wetenschappen met productontwikkeling en sensorische analyse. Een Bachelor in Food Science kan betekenen fundamentele cursussen in de wetenschappen, waaronder chemie, biologie en natuurkunde.
De volgende Bachelor in Food Science programma's duren meestal drie tot vier jaar.Sommige cursussen in de richting van een Bachelor in Food Science kunnen worden genomen online, om u te helpen het meeste uit je opleiding te krijgen zonder huis te verlaten. Dus klik hieronder om meer te leren over hoe u kunt zich aanmelden voor deze Bachelor in Food Science-programma's.