Keystone logo

15 Bachelorgraad Opleidingen in Managementstudies Luxury Management 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Managementstudies
 • Luxury Management
Vakgebieden
 • Managementstudies (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Managementstudies Luxury Management

  Met een bachelor's degree, zijn individuen bereid zijn om verder te educatieve mogelijkheden na te streven, direct verhuizen naar een bevredigende loopbaan, of in aanmerking komen voor meer professioneel succes dan ze al hebben. De programma's vergen doorgaans ongeveer vier jaar van het werk natuurlijk. Deze undergraduate programma's worden de fundamenten gelegd dat individuen moeten goed thuis in hun gekozen sector te worden.

  Wat is een Bachelor in Luxury Management? Dit programma heeft betrekking op gebieden zoals mode, retail en hotel management. Programma's over het algemeen gericht op het beheer van luxe goederen en modes, evenals luxe diensten. Studenten kunnen worden blootgesteld aan de meest effectieve methoden in het toerisme of in de detailhandel de verkoop van nieuwe rages. Ze zijn voorzien van hands-on training om de educatieve modellen die ze studeren versterken. Cursussen omvatten algemene eisen en klassen onderwijs rechtstreeks gericht op carrière voorkeuren van de studenten.

  Met een bachelor's degree, veel afgestudeerden bereid zijn om direct in het personeelsbestand te verplaatsen. Terwijl sommige van hun collega's kunnen banen te zoeken zonder diploma, kunnen degenen die het programma hebben afgerond vaak verhuizen recht in managementfuncties. Stages zijn vaak beschikbaar aanwezige studenten met mogelijkheden om hun eigen netwerk van professionals op te bouwen.

  De kosten voor deelname aan deze programma's variëren, natuurlijk. Scholen en onderwijsinstellingen, met name over de landsgrenzen heen, vestigen verschillende collegegeld schema. Geïnteresseerde personen moeten rechtstreeks contact opnemen met de scholen voor tegen betaling informatie.

  Afgestudeerden kunnen posities in de marketing, sales en branding gebieden van de luxe-industrie te vinden. Nevenfuncties oa fashion editor, merchandising, ontwerp, illustratie, textiel, productontwikkeling, hotel management, en luxe-brand management.Sommige afgestudeerden in dienst zijn met een focus op anti-namaak, terwijl anderen aan het werk zijn managing inrichting met betrekking tot hotels. Sommige professionals richten zich op de verkoop en anderen aan onderzoek modetrends.

  Als u ooit overwogen een carrière in de luxe management, kunt u herziening van de educatieve mogelijkheden beschikbaar om u door te verwijzen naar het programmaoverzicht. Je zult eenvoudige lood vormen die het proces van contact scholen vereenvoudigen vinden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.