Keystone logo

9 Bachelorgraad Opleidingen in Marketingstudies Marketing Marketing Research 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Marketing Research
Vakgebieden
  • Marketingstudies (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Marketingstudies Marketing Marketing Research

De bachelor's degree is ontworpen om het hoogste niveau bachelordiploma in een bepaald vakgebied. Zijn studie is gebouwd om de kandidaat met een fundamentele kennis van de best practices en theoretische onderbouwing van een bepaald gebied, evenals haar geschiedenis te bieden.

Wat is een Bachelor in Marketing Research? Het is een graad met een gespecialiseerde opleiding in het deelgebied van marketing die het meest bezig met wat reclame effectief of ineffectief maakt. De kandidaten nastreven van deze opleiding leren zowel algemene beginselen voor effectieve reclame en specifieke manieren om hun strategie voor doelgroepen. De opleidingen op dit gebied hebben de neiging om dat te bereiken door het combineren van traditionele marketing cursussen en specifieke klassen in dit soort strategisch onderzoek voor studenten met een skill set die is gericht op het kunnen dat inzicht aan klanten en werkgevers bieden.

De voordelen van een bachelor's degree in de marketing van het onderzoek over een meer algemene opleiding op het gebied zijn vele. Omdat het veld is zowel grote en complexe, specialisatie geeft studenten de mogelijkheid om meer concurrentie door het verkrijgen van de praktijk met de vaardigheden die ze waarschijnlijk om professioneel moet worden.

De kosten voor een diploma in marketing onderzoek de neiging om veel, afhankelijk van het land van herkomst van de universiteit en het model van de werking variëren. Om te weten wat collegegeld kosten zijn bij een bepaalde school, is het het beste om direct contact op te nemen die school.

Kandidaten die met succes een bachelor af te ronden in Marketing Research over het algemeen vinden de werkgelegenheid in de reclame-industrie, het adviseren van bedrijven en bedrijven die klant. Ze zijn van vitaal belang teamleden op een strategische reclame team, en ze hebben ook de neiging om werk te vinden in overleg met bedrijven die bureaus adviseren van buiten ook.

De meeste opleidingen in strategische marketing bieden ook een sterke afstandsonderwijs componenten.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.