Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 9 Bachelor Opleidingen  (Bachelorgraad) in Marketingstudies in Australië 2023

9 Bachelorgraad Opleidingen in Marketingstudies in Australië 2023

Overzicht

Gedefinieerd als de handeling van promotie of verkoop van producten of diensten van een bedrijf, organisatie of bedrijf, is er geen geschil dat de rol van de marketeers is van cruciaal belang. Een Bachelor of Marketing bachelordiploma van een universiteit of business school in Australië toont aan dat de drager heeft een gedetailleerde kennis van de theorie en de praktische vaardigheden die nodig zijn om te plannen, maken, uitvoeren en beheren van effectieve marketing strategieën vanuit een ethische houding.

Bachelor Marketing afgestudeerden bezighouden met marketing onderzoek, het bestuderen van marketing omgevingen en segmentatie; plan succesvol marketingstrategieën; maken gebruik van geavanceerde technologie om effectieve marketing te ontwikkelen en ze zijn experts in het analyseren van koopgedrag.Bedrijven en organisaties in Australië en over de hele wereld waarderen de waarde van een hooggekwalificeerde marketeer voor entry-level posities, terwijl sommige Bachelor of Marketing afgestudeerden ervoor kiezen om hun opleiding voort te zetten op de post-graduate niveau om hun salaris verwachtingen te verhogen. De meeste Bachelor of Marketing programma's op universiteiten en hogescholen in Australië afgelopen drie tot vier jaar en worden aangeboden op een full-time of part-time studie basis. Daarnaast kunnen studenten kiezen ervoor om een ​​aanvraag voor een Bachelor of Marketing cursus in steden in heel Australië, met inbegrip van Adelaide, Brisbane, Melbourne en Sydney.

Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over hoe u kunt inschrijven voor een Bachelor of Marketing programma op een school in Australië, gewoon naar beneden scrollen en klikken om meer te lezen, vandaag!

Meer informatie

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Australië
  • Marketingstudies
Vakgebieden
  • Marketingstudies (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat