Keystone logo

54 Bachelorgraad Opleidingen in Technische studies Materiaalwetenschappen 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Technische studies
  • Materiaalwetenschappen
Vakgebieden
  • Technische studies (54)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Technische studies Materiaalwetenschappen

Bacheloropleidingen worden aangeboden door hogescholen en universiteiten over de hele wereld. Studenten gaan door undergraduate curricula door te bouwen op vaardigheden die ze in eerdere cursussen hebben geleerd. Afgestudeerden kunnen hun diploma gebruiken om werk te vinden of aanvullende opleiding volgen.

Je bent hier misschien omdat je je hebt afgevraagd, wat is een Bachelor in Materials Science? Studenten die zich inschrijven in materiaalwetenschappelijke programma's leren over de structuur van verschillende elementen en samenstellingen. Ze bestuderen onderwerpen zoals binding, kristallografie en synthese en leren hoe concepten zoals thermodynamica en kinetiek de eigenschappen van materie beïnvloeden. Ze brengen meestal tijd door in laboratoriumomgevingen om eigenschappen te testen, zoals treksterkte, hardheid, ductiliteit en corrosiebestendigheid. Sommigen werken met opkomende materialen om potentiële toepassingen te evalueren.

Door middel van een gedegen opleiding in materiaalkunde ontwikkelen studenten vaardigheden op het gebied van probleemoplossing, informatietechnologie en communicatie. Deze stichting verrijkt het inzicht van de afgestudeerde in de natuurlijke hulpbronnen van de wereld en moedigt levenslang leren aan.

Je kunt de kosten van een Bachelor in Materials Science berekenen met behulp van informatie van de instelling die het programma aanbiedt. Kosten kunnen variëren van jaar tot jaar, dus houd er rekening mee wanneer u van plan bent om te beginnen en uw training te voltooien.

Een bachelor in materiaalkunde kan een aantal extra kansen bieden. Velen zoeken werk in de halfgeleiderindustrie, waar componenten worden geproduceerd voor elektronische apparaten. Sommigen werken aan de voorhoede van het ontdekken van mijnen en materialen. Anderen besluiten om hun opleiding voort te zetten door een masteropleiding aan te vragen. Vacatures openingen kunnen worden gevonden in onderzoekslaboratoria, verwerkingsfaciliteiten en productie-installaties. Afgestudeerden kunnen hun opleiding aanpassen aan functies in het onderwijs, management of zakelijke administratie.

Scholen op verschillende continenten bieden graden in materiaalkunde en aanverwante majors zoals metallurgie en nanotechnologieën. Je kunt misschien een aantal cursussen online volgen voordat je op de campus gaat studeren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.