Keystone logo

16 Bachelorgraad Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Media en Design 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Media
  • Media en Design
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (16)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Media en Design

Een bachelor 's graad bereidt vaak studenten voor op professionele loopbaan door middel van algemene klassen en cursussen belangrijk om de specifieke major. Het kan variëren van drie tot zeven jaar in deze mate te voltooien.

Wat is een Bachelor in de Media en Design? Deze bachelor's degree combineert in de klas leren met hands-on ervaring om studenten een technische kennis van de computer media design. De details van het programma is afhankelijk van de instelling, maar veel focus op project management, ontwikkelings-theorie en het productieproces. Cursussen die nodig zijn voor deze opleiding kan geavanceerde illustratie omvatten het schrijven voor digitale media, digitale lay-out en design, nieuwe technologieën, motion graphics, camera en beeld, media storytelling, en grafisch ontwerp en artisticiteit.

Na het afronden van deze opleiding, zullen de studenten in staat zijn om zowel interactief en actieve video's, animaties en graphics te creëren.Deze vaardigheden zouden kunnen leiden tot entry-level posities banen mid-management binnen de groeiende gebied van motion graphics, productie, gaming, video of design.

Als je probeert om erachter te komen of deze bachelor iets voor u is, moet u het collegegeld te overwegen. De typische kosten zijn afhankelijk van waar de school is gevestigd, waar je woont, hoe je lessen te nemen en hoeveel lessen je tijdens een semester.

Met een Bachelor in de Media en Design, kunt u een baan in een verscheidenheid van terreinen te vinden. Sommige studenten eindigen met titels als art director, projectmanager, webdesigner, video-editor, multimedia specialist, game designer, animator, grafisch ontwerper, reclame kunstenaar en communicatie manager. De exacte positie je eindigen met kan afhankelijk van uw gebied van specialisatie, ervaring en carrièredoelen.

Zodra u erachter te komen welke bacheloropleiding recht voor u en uw carrière doelen is, moet je toepassen op een school.Gelukkig, de aanvraagprocedure is vrij eenvoudig. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.