Keystone logo

31 Bachelorgraad Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Mediatechnologie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Media
  • Mediatechnologie
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (31)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Mediatechnologie

De bachelor's degree is meestal de hoogste onderscheiding gegeven in een undergraduate onderwijs. Afgestudeerden van dit programma kan ofwel verhuizen naar carrière posities of kiezen om te werken in de richting van verdere wetenschappelijke onderscheidingen. De opleiding duurt meestal ongeveer vier jaar in beslag; afgestudeerden krijgen 120 studiepunten semester in hun gekozen vakgebied.

Wat is een Bachelor in de Media Technology? Dit programma richt zich op het bieden van een stichting in de technologie die gebruikt wordt voor digitale media systemen. Deze omvatten de technieken gebruikt bij het analyseren van media, produceren interactieve media, de distributie van digitale inhoud, en het genereren van interactieve media. Bij het afstuderen, de studenten inzicht in de verschillende hardware en software systemen die worden gebruikt om digitale media te ondersteunen. Afgestudeerden zijn in staat om digitale media projecten te ontwikkelen.

Met de nadruk op creativiteit en productie, de cursussen in dit programma bereidt studenten met zowel een praktische basis in de elektronica, informatica en digitale media technologie, en een focus op de creatieve ontwikkeling van programma's, inhoud, afbeeldingen en media. Afgestudeerden zijn bereid om deel te nemen aan het vervullen en spannende carrière in de voortdurend veranderende media-industrie.

De kosten van deelname aan het programma van deze bachelor kan variëren van de ene school naar de andere, vooral omdat deze scholen bevinden zich in een aantal verschillende landen. Voor specifieke informatie over collegegeld en vergoedingen, moeten geïnteresseerden contact opnemen met de school van hun keuze.

De digitale media-industrie is sterk in beweging en in ontwikkeling. Er is momenteel veel vraag naar mensen die creatief kunnen bieden Internet ontwikkeling, games en informatiesystemen.Afgestudeerden van dit programma kan een loopbaan met grote media bedrijven, internetbedrijven, en multimedia bedrijven te vinden. Functiebenamingen omvatten Digital Media Specialist, Digital Content Producer, Digital Campaign Specialist, Audiovisuele Productie Specialist, directeur van Digital Content en Media en Marketing Manager. Carrière beloven spannende en voortdurend veranderende werkervaringen.

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan dit programma zijn, kijk naar je school opties in de programmalijst. Gebruik de leiding vormen om contact op met de scholen. Voor meer informatie, is het handig om te zoeken naar uw programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.