Keystone logo

11 Bachelorgraad Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie Mensenrechten 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Sociale Wetenschappen
  • Politicologie
  • Mensenrechten
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie Mensenrechten

Om blijk te geven van expertise in een breed scala aan kennis over een bepaald onderwerp, kiezen studenten er vaak voor een bachelordiploma te behalen na het primair en voortgezet onderwijs. Een bachelordiploma kan worden uitgereikt door een hogeschool of universiteit en stelt studenten in voor een carrière in hun vakgebied of een verdere studie in de vorm van een masteropleiding.

Studenten die geïnteresseerd zijn in humanitaire inspanningen kunnen zich afvragen, wat is een bachelor in mensenrechten? In dit kritieke studiegebied leren studenten wat essentiële mensenrechten zijn, hoe ze wereldwijd worden toegepast, hoe het internationaal recht hen betreft, en meer. Sociale rechtvaardigheid is vaak een belangrijk aandachtspunt in dit multidisciplinaire programma, waarin studenten cursussen volgen van verschillende afdelingen en autoriteiten worden op een gebied dat van cruciaal belang is voor alle mensen maar vooral voor kwetsbare bevolkingsgroepen.

Studenten met een bachelordiploma mensenrechten behalen doorgaans uitstekende conflictoplossings-, onderzoeks- en analysevaardigheden. Deze vaardigheden stellen afgestudeerden in staat om de vredestichters in de samenleving te worden en daarom is er regelmatig veel vraag naar.

De kosten van een Bachelor in Human Rights-programma kunnen afhankelijk zijn van het college of de universiteit die het aanbiedt en waar het zich bevindt. De totale kosten zijn over het algemeen lager als de student thuis woont en niet op een campus.

Personen die bachelordiploma's in mensenrechten hebben, hebben vaak een breed scala aan beroepskeuzen. Velen volgen rechten en dienen als mensenrechtenadvocaat. Anderen worden diplomaten of dienen als stichtende leden van humanitaire non-profitorganisaties. Met een Bachelor in Human Rights kunnen afgestudeerden ook hoge posities behalen in hulporganisaties, zoals programmamanager, en hun kennis gebruiken om de impact van een organisatie te vergroten.

Veel universiteiten bieden bachelordiploma's voor mensenrechten. Echter, omdat niet alle doen, kan een online programma een geweldige optie zijn. Bij het online behalen van een diploma kan een student de cursus voltooien op de meest geschikte locatie. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.