Keystone logo

12 Bachelorgraad Opleidingen in Technische studies Materiaalwetenschappen Metallurgie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Technische studies
  • Materiaalwetenschappen
  • Metallurgie
Vakgebieden
  • Technische studies (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Technische studies Materiaalwetenschappen Metallurgie

Voorgraadse programma's bereiden de studenten voor door een fundamentele basis te geven voor hun vakgebied. Deze solide bouwstenen maken het mogelijk studenten te beginnen in hun carrière of verder te gaan met een hogere diploma.

Wat is een Bachelor in Metallurgie? Dit programma omvat de studie van minerale verwerking en winning. Studenten zullen de fysieke aspecten van metallurgie kunnen identificeren, zoals het werken met metalen. Programma-deelnemers leren ook hoe essentiële mineralen worden gescheiden, hoge concentraties mineralen zuiveren en ze gebruiken om producten te vormen. Tijdens het programma leren leerlingen hoe metaal wordt gegoten, vervalsen en extruderen en hoe de hardheid en sterkte van deze producten door middel van verschillende processen worden beheerd.

Studenten leren essentiële vaardigheden in het maximaliseren van de productie en het verbeteren van de energie-efficiëntie voor binnenlandse en internationale bedrijven. Een bachelor in metallurgie verbetert het vermogen van een student om een ​​positie te vinden op dit groeiende wetenschappelijke gebied.

Hoewel deze uitgebreide graad wordt aangeboden aan internationale universiteiten over de hele wereld, zullen de kosten van het onderwijs variëren, afhankelijk van de school die de student kiest. Het is een goed idee voor geïnteresseerde studenten om toelatingsbureaus te contacteren om de meest actuele programmakosten te begrijpen.

Studenten die afstuderen met een bachelor in metallurgie kunnen carrières vinden in onderzoek, industrie of management, of zij kunnen ervoor kiezen om verder te gaan met het afstuderen van de school. Metallurgische ingenieurs werken in ertszuiveringsinstallaties, raffinaderijen, staalfabrieken, metaalfabrieken en laboratoria. Het gebied van metallurgie groeit als minerale winning en verfijning is in grote vraag. Niet alleen is dit proces van cruciaal belang voor de ontwikkeling en productie van diverse producten, maar ook voor studenten die ook met het milieu werken.

Mensen die niet in de buurt van een universiteit wonen kunnen nog steeds een voorgraadse graad in metallurgie verdienen via online programma's.Dit stelt studenten in staat hun diploma te verdienen van het comfort van hun huis. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.