Keystone logo

11 Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Economie Milieu-economie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Economische studies
  • Economie
  • Milieu-economie
Vakgebieden
  • Economische studies (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Economie Milieu-economie

Bachelor's degree programma's vereisen 3-4 jaar full-time cursussen, met twee jaar van de studie gewijd aan de vrije kunsten en algemene opvoeding. De mate is het minimale opleidingsniveau nodig is voor een geavanceerde graad.

Wat is een Bachelor in Environmental Economics? De focus van de milieu-economie houdt zich bezig met de relatie tussen de systemen van de aarde, de economie, en de beperkte hulpbronnen. Studies concentreren op de economie in de bredere context van wat we weten over de wereld door middel van wetenschap en aanverwante disciplines. Cursussen is vooral kwantitatief, gecentreerd op statistiek, wiskunde en economie. Het nemen van het leven en de fysieke wetenschap klassen stelt studenten in staat om uit te breken in meer gespecialiseerde gebieden.

Studenten verdienen van een bachelor's degree in milieueconomie ook vele voordelen in hun persoonlijke en professionele leven te krijgen.Deze omvatten het oordeel en de besluitvorming vaardigheden, kritisch denken vaardigheden, en resource management, alles wat gunstig is voor een verscheidenheid van loopbanen kunnen zijn.

De kosten van het verdienen van een bachelor's degree is afhankelijk van het land van de studie, de school, en de lengte-programma. Om een ​​beter begrip van de inschrijvingskosten en de kosten verbonden aan het programma van de keuze te krijgen, contact opnemen met het Admissions Office van de faciliteit die de graad.

Afgestudeerden verdienen van een diploma in de milieueconomie kan carrièremogelijkheden vinden in de snel groeiende gebied van de milieu-economie in verschillende sectoren, met inbegrip van overheidsinstanties, non-profitorganisaties en publieke en private sector. Sommige beroepen onder meer marketing coördinator, economisch analist, landgebruik planner, en consulting posities werkzaam als project manager. Anderen kunnen beslissen om hun studies verder in een graduate school programma op terreinen als recht, economie, openbare orde, of toediening middelen.

Online en internationale programma's zijn beschikbaar voor mensen met een beperkte toegang tot een faciliteit of degenen die meer flexibiliteit bij het onderwijsproces vereisen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.