Keystone logo

57 Bachelorgraad Opleidingen in Milieustudies Milieumanagement 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Milieustudies
  • Milieumanagement
Vakgebieden
  • Milieustudies (57)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Milieustudies Milieumanagement

Het verdienen van een Bachelor in Environmental Management is een ideale gelegenheid voor mensen die willen plannen, implementeren en beheren van alle facetten van de naleving van veiligheid, gezondheid en milieu wet- en regelgeving en beleid. Het biedt bescherming van mens en milieu in elk aspect van milieubeheer plannen, procedures, en operaties.

Wat is een Bachelor in Environmental Management? Deze graad richt zich op de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief milieubeleid managers zijn. Studenten zullen ook leren de elementaire bouwstenen van het identificeren en evalueren van de huidige en toekomstige lucht, water, land en energie behoeften aan middelen. Het leren van deze technieken maakt het maken van de juiste aanbevelingen en belangenbehartiging met betrekking tot ecologisch duurzame oplossingen en praktijken. Daarnaast is er een bachelor op dit gebied stelt individuen in staat om de intellectuele vaardigheden die nodig zijn voor succes in de wereldwijde milieu-management te ontwikkelen.

Vele redenen zijn voor het kiezen van een Bachelor in Environmental Management cursus. Het programma biedt een interdisciplinaire benadering van het milieubeheer, met inbegrip van de bestrijding van verontreiniging, beleid en regelgeving. Cursussen inclusief statistieken, onderzoek, calculus, biologie en scheikunde.

De kostprijs is afhankelijk van de school, en de lengte programma varieert tussen de drie en vier jaar. Het is essentieel dat u voldoende het programma van uw keuze te onderzoeken om ervoor te zorgen dat het past bij uw doelstellingen.

Studenten ontvangen van een graad in milieubeheer kan welvarend en gerespecteerd met een scala van overdraagbare vaardigheden worden. Afgestudeerden ontwikkelen van een sterke achtergrond in milieu-management functies. Studenten vinden carrièremogelijkheden op het gebied van gezondheid, risicobeoordeling, sanering vervuiling, de openbare veiligheid, de beheersing van risico's, het risicobeheer en milieubeleid en regelgeving voor de gezondheid.De mate bereidt ook individuen voor posities in de instandhouding en het wildbeheer, marine en kustontwikkeling, industriële ecologie en duurzame zakelijke kansen.

Veel internationale opties zijn beschikbaar in een verscheidenheid van universiteiten. Internet-based cursussen zijn een ideale keuze voor diegenen die wonen in afgelegen gebieden in de wereld met beperkte toegang tot een faciliteit. Online opties ook tegemoet te komen aan personen die een flexibele planning vereisen. Aan de slag met een cursus, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.