Keystone logo

11 Bachelorgraad Opleidingen in Milieustudies Milieugezondheid 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Milieustudies
 • Milieugezondheid
Vakgebieden
 • Milieustudies (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Milieustudies Milieugezondheid

  Veel mensen kiezen voor een Bachelor in Environmental Health programma, omdat het omvat een verscheidenheid aan disciplines. Deze graad bereidt studenten voor op de technische en professionele eisen van carrières die zijn gewijd aan de bescherming van de menselijke gezondheid en het milieu.

  Wat is een Bachelor in Environmental Health? De graad is voor studenten die van plan zijn om een ​​carrière in bioterrorisme, milieuvoorschriften, risicobeoordeling, toxicologie en het onderzoek voort te zetten. De nadruk wordt gelegd op het opbouwen en versterken van een stevige wetenschappelijke basis. Deelnemers aan het programma zijn actief betrokken bij de algehele kwaliteit van het milieu binnen een gemeenschap en het voorkomen van ziekten die samenhangen met omgevingsfactoren. Studenten leren ook efficiënte methoden voor het analyseren, evalueren, controleren en elimineren van gevaren voor de gezondheid en de bijbehorende schadelijke risico's.

  Deze programma's en studies zijn gunstig voor degenen die willen om ofwel de voortgang van hun carrière of leren op een hoger niveau van het onderwijs.De cursussen kunnen variëren, maar midden in de eerste plaats op de basiswetenschappen, gedrags- en sociale studies, literatuur, geesteswetenschappen, en wiskunde. Cursussen omvat chemie, biologie, geologie en natuurkunde.

  Instellingen hebben verschillende kosten voor dit programma, dat drie tot vier jaar in beslag neemt. Iedereen die geïnteresseerd is in het verdienen van hun diploma contacteren bijzondere colleges over lesgeld en registratie kosten en ervoor te zorgen dat het programma voldoet aan hun doelen.

  Na een individu verkrijgt een milieu-gezondheid graad, kunnen ze werk te vinden in een aantal van loopbanen. Vacatures zijn er in overvloed, met inbegrip van het werk voor de overheid, milieu-adviesbureaus, bedrijven en non-profit bedrijven. Afgestudeerden zijn voorbereid voor beroepen zoals milieu-specialisten uit de gezondheidszorg, arbeidsveiligheid specialisten en industriële hygiënisten.In deze capaciteiten, individuen verantwoordelijk zijn voor overleg, educatie en handhaving met betrekking tot de lokale, provinciale en federale regels, wetten en regels.

  Geïnteresseerde personen moeten de essentiële stappen te zetten in de richting van het bereiken van hun diploma in milieu en gezondheid. Onze uitgebreide database is een ideaal uitgangspunt voor studenten om te beginnen met het verkennen van hun keuzes, zowel geografisch als onderwijskundig. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.