Keystone logo

126 Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Geestelijke studie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Theologie
  • Geestelijke studie
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (126)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Geestelijke studie

Een Bachelor is een postsecondary diploma die vaak leidt tot een carrière op het gebied van je keuze. De meeste programma's combineren algemeen onderwijs klassen met die toegesneden op de specifieke major.

Wat is een Bachelor in het ministerie? Dit programma is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het onderwijs en praten over het werk van Jezus Christus zijn. Elk programma zal variëren, maar studenten zullen zeer goed geïnformeerd over de Bijbel te worden en krijgen een sterk inzicht in de theologie. Met een ministerie focus, de meeste van de studies zal meestal draaien rond educatieve ministeries, evangelisatie en outreach, en de kerk administratie.

Eén van de voordelen van het verdienen van een ministerie mate is dat het kan leiden tot het vervullen van werk in een verscheidenheid van loopbanen. Studenten ontwikkelen een liefde voor service en zal ontmoeten en band met andere gelovigen in de kerkgemeenschap.

De betrokken met het verdienen van een Bachelor in het ministerie kosten zullen variëren van de ene plaats naar de andere.Er zijn instellingen over de hele wereld die dit programma aan te bieden, zodat de locatie en de reputatie van de school zijn grote factoren, zoals de duur van het programma. Studenten worden aangemoedigd in contact met de scholen te krijgen om uit te vinden welke specifieke collegegeld en vergoedingen zullen worden verwacht.

Een zekere mate in de bediening kan leiden tot een aantal verschillende carrières in leidinggevende functies. Afgestudeerden kunnen een pastor, evangelist, aalmoezenier, kerk beheerder, of theologie leraar te worden. Degenen die willen de wereld rond te reizen en ontmoet mensen uit andere landen en culturen Misschien wilt u een zendeling te worden. Degenen die meer willen weten achter de schermen te werken kan een carrière in het onderzoek te vinden. Werkgevers kunnen onder meer kerken, non-profit organisaties, missionarissen, en universiteiten.

Als het werken in de bediening is uw plan, op zoek gaan naar de scholen op dit moment. Met behulp van onze database zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.