Keystone logo

4 Bachelorgraad Opleidingen in Kunststudies Fotografie Modefotografie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Kunststudies
  • Fotografie
  • Modefotografie
Vakgebieden
  • Kunststudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Kunststudies Fotografie Modefotografie

Een Bachelor in Fashion Photography is voor studenten die houden van fotografie en high fashion en willen de twee te combineren met de nodige vaardigheden en hands-on ervaring te ontwikkelen om een ​​carrière in het veld te maken. Er zijn tal van mogelijkheden om dit gebied van de studie voort te zetten, zowel in de Verenigde Staten en in het buitenland.

Wat is een Bachelor in Fashion Photography? Een typisch opleiding omvat cursussen in de verwerking foto's, visuele technieken en apparatuur. Studenten leren om doeltreffende verlichting, werken met make-up artiesten en stylisten, en nemen een specifieke stijl in foto's. Aanvullende cursussen dekt modegeschiedenis, auteursrechten en licenties wetten, en marketing en communicatie. Hands-on ervaring in de vorm van stages en stages gaat vaak gepaard met het programma.

Er zijn verschillende redenen waarom studenten kunnen kiezen om een ​​Bachelor in Fashion Photography na te streven.Een van de belangrijkste voordelen van dit soort graad is puntige voorbereiding op een zeer gespecialiseerde veld, dat je kunt geven een been omhoog wanneer je probeert in te breken in deze competitieve industrie.

Een Bachelor in Fashion Photography kan variëren van drie tot vier jaar in beslag. Er zijn tal van internationale opties voor dit type van graad, en de kosten verschillen sterk van school tot school. Een extra overweging is de kosten van fotografie apparatuur. Het wordt aanbevolen dat u contact opnemen met specifieke scholen die u interesseren en vragen over de kosten verwachtingen.

Studenten die een bachelor in Fashion Photography verdienen vinden zichzelf beter gesitueerd in te breken in de modefotografie scene. Gewapend met een grondige kennis van subject en object samenstelling, mode trends, en marketing basics, kunnen studenten posities met tijdschrift uitgevers, ontwerpers en reclamebureaus te vinden. Zij kunnen ook het opzetten van hun eigen studio's en werkt als freelance modefotografen.

Klassen in de modefotografie kan worden genomen op een full-of part-time basis. Er zijn ook vele online opties voor dit diploma als talloze instellingen op afstand-learning programma's bieden nu. Om erachter te komen welke school voor u geschikt is, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.