Keystone logo

63 Bachelorgraad Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Muziekindustrie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Podiumkunsten
  • Muziek
  • Muziekindustrie
Vakgebieden
  • Podiumkunsten (63)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Muziekindustrie

Universiteiten over de hele wereld bieden een bachelor 's graad aan studenten die met succes een undergraduate programma compleet. De lengte van dit soort onderzoek duurt typisch vier jaar. Een bachelor 's graad betekent de academische prestaties van studenten die hoger onderwijs te volgen. Beide Bachelor of Arts en Bachelor of Science graden worden aangeboden afhankelijk van de student 's gekozen major.

Wat is een Bachelor in Music Business? Een Bachelor in Music Zaken omvat de vele facetten van de muziekindustrie. Degenen die zich inschrijven voor deze cursussen leren een breed scala van onderwerpen die verband houden met muziek en het bedrijfsleven, zoals marketing, management, budgettering, juridische kwesties en digitale media. Relevante geschiedenis van de muziekindustrie wordt ook geleerd. De innerlijke werking van de muziek industrie worden geanalyseerd om te begrijpen hoe het werkt in de huidige 's wereld. Sommige gebieden van de concentraties bevatten platenlabel creatie, event management, kunstenaar management en publishing.

Het verdienen van een Bachelor in Music Zaken bereidt studenten voor op een succesvolle loopbaan door hen uit te rusten met de nodige kennis en vaardigheden van hoe de muziekindustrie te navigeren.

Collegegeld is altijd een onderwerp van de vraag als het gaat om het inschrijven in een universiteit. Kosten en vergoedingen variëren, want er zijn een veelvoud van wereldwijde instellingen die een Bachelor in Muziek Zaak bieden.

Afgestudeerden van dit programma gaan om een ​​succesvolle positie als muziek professionals uit de industrie te houden. Sommigen ontwikkelen van hun eigen platenlabels of ingehuurd om te werken voor bestaande. Beheer Artist is een carrière kans dat veel afgestudeerden nemen. Het beheren van een kunstenaar gaat om promotie, coaching, het boeken, en over het algemeen neerkomt op een muzikale kunstenaar. Anderen worden uitgevers, distributeurs of marketeers voor bands of platenmaatschappijen. Alle muziek business carrière te geven afgestudeerden de kans om hun vaardigheden te zetten en kennis te gebruiken.

Als u een aspirant-student die wenst te uw Bachelor in Music Bedrijvengids verdienen, het 's het verstandig om wat meer gericht zoeken te doen. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.