Keystone logo

16 Bachelorgraad Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Muziekwetenschappen 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Podiumkunsten
  • Muziek
  • Muziekwetenschappen
Vakgebieden
  • Podiumkunsten (16)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Muziekwetenschappen

Wat doet muziek zeggen over cultuur van een volk? Hoe werkt het componeren van muziek en performance evolueren in de tijd? Welke technieken niet componisten gebruiken om muziek te maken? U kunt de antwoorden op al deze vragen te vinden wanneer u een Bachelor in de musicologie te verkrijgen.

Wat is een Bachelor in de musicologie? Dit programma is ongelooflijk breed, waarbij de studie van de geschiedenis, antropologie, communicatie, en zelfs religie. Muziek is zo'n belangrijke vorm van kunst over de hele wereld, en om het te bestuderen, moeten studenten om hun culturele en sociale horizon te verbreden. Cursussen plaats de nadruk op de studie van de muziek geschiedenis en theorie, en veel programma's zullen ook studenten eisen een instrument onder de knie. Daarnaast moeten de studenten aan een verscheidenheid van liberal arts eisen te voldoen.

Als u van plan om muziek te studeren, je hebt een uitgebreide post-secundair onderwijs. Muziekwetenschap programma's bloot u een breed scala aan muziek van over de hele wereld.Bovendien zal je lessen helpen uw onderzoek en analytische vaardigheden, die kunnen worden toegepast op een aantal beroepen te ontwikkelen.

Opleidingen meeste bacheloropleidingen duren vier jaar in beslag, maar je kunt bezuinigen op de kosten door te proberen om het programma te vroeg af te maken. Collegegeld en vergoedingen variëren van school tot school, dus je moet hogescholen onderzoek alvorens te verifiëren dat u de inschrijvingskosten kunnen veroorloven.

Veel studenten kiezen voor een graduaat na te streven, maar er zijn ook carrière opties beschikbaar voor degenen die besluiten om de arbeidsmarkt te betreden. Sommige van de vaardigheden die je aangescherpt tijdens uw tijd op de universiteit, zoals kritisch schrijven en denken, zijn gemakkelijk overdraagbaar, en veel studenten vinden werk in advocatenkantoren en uitgeverijen. Als u liever een baan te vinden die u toelaat om uw muziek kennis te buigen, kunt u een leraar, archivaris, of onderzoeker te worden.

Muziekwetenschap programma's zijn beschikbaar op vele internationale universiteiten.Als je klaar bent om je diploma te behalen zijn, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.