Keystone logo

13 Bachelorgraad Opleidingen in Technologiestudies Automatisering Nanotechnologie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Technologiestudies
  • Automatisering
  • Nanotechnologie
Vakgebieden
  • Technologiestudies (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Technologiestudies Automatisering Nanotechnologie

Een bachelor's degree is een vier jaar undergraduate degree programma dat is de basis van de meeste vormen van beroepsonderwijs. Studenten kunnen kiezen voor een bachelor alleen verdienen, of volg het op door het verdienen van een masters en PhD. Bachelor graden worden bereikt door een combinatie van klasse werk, zelfstudie, en examens. Sommige scholen en programma's vereisen ook studenten om een ​​scriptie indienen vooraleer af te studeren.

Wat is een Bachelor in Nanotechnologie? Deze relatief nieuwe programma geeft studenten van wetenschap en techniek naar een graad in de opkomende gebied van nanotechnologie te streven. Nanotechnologie onderwijs gaat vaak gepaard met een combinatie van techniek en natuurwetenschappen. Studenten leren vaak over een breed scala aan wiskunde en wetenschappen, waaronder chemie, fysica, moleculaire biologie en wiskunde, die allemaal essentieel zijn voor het ontwikkelen van succesvolle nanotechnologie.

Het grote voordeel van een Bachelors in Nanotechnologie is de relatieve nieuwheid van het veld.Studenten zijn in staat om een ​​opkomende industrie in te voeren en een nuttige bijdrage leveren tot een wetenschap die nog in de kinderschoenen. Omdat nanotechnologie is nog relatief onbekend, ze hebben ook tot minder concurrentie dan in sommige aanverwante gebieden worden geconfronteerd.

De kosten van een Bachelor in Nanotechnologie varieert tussen instellingen. Boeken en lab vergoedingen kan heel duur worden bij het nemen van deze belangrijke, dus zorg ervoor dat ze rekening houden met de totale kosten.

Afgestudeerden met een Bachelor in Nanotechnologie kan een aantal verschillende gebieden, met inbegrip van de geneeskunde, techniek, milieukunde, en waterbehandeling in te voeren. Ze kunnen er ook voor kiezen om een ​​carrière in zuiver wetenschappelijk onderzoek, of een die zoekt naar meer praktische toepassingen te streven. Veel afgestudeerden werken op particuliere laboratoria, maar er zijn ook banen in de nanotechnologie en onderzoek beschikbaar met de overheid of de verschillende universiteiten.

Een Bachelors in Nanotechnologie wordt alleen aangeboden door een beperkt aantal hogescholen.Online studeren is een goede manier om de instelling van uw keuze bij te wonen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.