Keystone logo

10 Bachelorgraad Opleidingen in Professionele studies Natuurwetenschappen 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Professionele studies
 • Natuurwetenschappen
Vakgebieden
 • Professionele studies (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Professionele studies Natuurwetenschappen

  Wanneer de studenten willen een post-secundair diploma in een veld, dat zij niet eerder hebben bestudeerd na te streven, komen ze in vaak een bacheloropleiding. Deze diploma's geven de studenten een vast mengsel van de vereiste klassen op een verscheidenheid van onderwerpen en lessen omgaan met het beoogde gebied van de studie. Vaak zijn voltooid in 3-6 jaar.

  Veel studenten die wensen om hun opleidingen af ​​te stemmen op hun doelen voor een loopbaan in de wetenschappen kiezen om een ​​Bachelor in de Natuurwetenschappen na te streven. Wat is een Bachelor in Natural Science? Deze graad geeft studenten een gedegen achtergrond in de biologie en scheikunde. Afgestudeerden kunnen veel verschillende biologie klassen, met inbegrip van de zoölogie, de menselijke anatomie en fysiologie, en microbiologie duren, afhankelijk van hun carrière. Ze kunnen ook intensieve chemie cursussen, statistieken en wetenschappelijk schrijven. Een scriptie is vaak nodig voor de voltooiing van de opleiding.

  Afgestudeerden van bacheloropleidingen 's in de natuurwetenschappen komen weg met meer dan hun graden.Ze hebben vaak een beter begrip van de wereld om hen heen. Ze kunnen ook beter kritische denkers, communicators, en analysers.

  De kostprijs is altijd een belangrijke overweging voor studenten. De kosten van een Bachelor in Natural Science varieert sterk van universiteit tot universiteit over de hele wereld. Andere factoren kunnen van invloed zijn de kosten zo goed, met inbegrip van in-state-status, de status van buitenlandse ingezetenen, en of beurzen zijn beschikbaar.

  Studenten die een natuurwetenschappelijke bachelor 's degree voltooien hebben een breed scala aan carrièremogelijkheden voor hen beschikbaar. Ze kunnen kiezen uit een loopbaan in het onderwijs, de gezondheidszorg en onderzoek. Sommige populaire carrière onder meer leraar, laboratorium technicus, technisch schrijver, klinisch onderzoek specialist, en voedsel en medicijnen analist. Sommige studenten kiezen om deze mate hun fundering en streven master of doctor's op aanverwante terreinen. Zij kunnen artsen, verpleegkundigen en onderzoekers in verschillende wetenschappelijke gebieden geworden.

  Vandaag de dag, het internet maakt het makkelijker dan ooit om te popelen studenten om te kiezen en toe te passen op opleidingen. U hoeft enkel te zoeken naar uw programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.