Keystone logo

38 Bachelorgraad Opleidingen in Gezondheidszorg Neurowetenschap Neurowetenschap 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Gezondheidszorg
  • Neurowetenschap
  • Neurowetenschap
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (38)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Gezondheidszorg Neurowetenschap Neurowetenschap

Studenten die kiezen voor een bachelor in Neuroscience streven beginnen aan cursussen die zich concentreert op uitgebreide instructie van de pijlers van de moderne neurowetenschappen, van de cellulaire systemen niveau. Met een diploma op dit gebied levert een voorsprong op de concurrentie in deze uiterst veeleisende gebied.

&nbsp

Wat is een Bachelor in Neuroscience? Het is een programma dat studenten met essentiële principes en vaardigheden die hen voor te bereiden op graduate studies succesvol voort te zetten in een verscheidenheid van fundamentele en toegepaste disciplines met een neurowetenschappen nadruk uitrust. De focus varieert van cognitieve en biologische wetenschappen aan de biotechnologie en de geneeskunde. De deelnemers zullen ook leren fundamentele en toegepaste kennis in het algemeen wetenschap, psychologie en biologie. Deze benaderingen kunnen onder meer mondiale thema, waardoor ze te beheersen en kennis kritisch te evalueren in het veld.

&nbsp

De reden voor een student kiezen voor een bachelor in Neurology programma rekening wordt gevarieerd.Bijvoorbeeld cursussen te geven een verscheidenheid van concepten, waaronder chemie, fysica, psychologie, biologie, informatica en wiskunde. Cursussen omvat een diepgaande studie van de calculus, samenstelling, cel- en moleculaire biologie, psychologie, biologische biologie, en organische chemie klassen.

&nbsp

De kosten zijn afhankelijk van de school, en het programma duurt meestal tussen de drie en vier jaar. Het is belangrijk dat u het onderzoek van het programma van uw keuze grondig om ervoor te zorgen dat het past bij uw doelstellingen.

&nbsp

Afgestudeerden zijn in hoge vraag naar een aantal van toenemende concurrentie posities. Neurowetenschappen expertise onontbeerlijk is veel loopbaantrajecten, zoals de academische wetenschap en de geneeskunde. Anderen zijn: onderwijs, de openbare orde, de biotechnologie, uitgeverij, wetenschappelijk schrijven, filantropie en recht. Sommige afgestudeerden volgen carrièreverloop in wetenschappelijk onderzoek, onderwijs administratie en farmaceutisch onderzoek.Studenten zullen een solide wetenschappelijke basis te ontwikkelen zodat ze de samenleving op diverse manieren te dienen door interactie met collega's, docenten en professionals uit de industrie door middel van intensieve leerervaringen.

&nbsp

Opties zijn beschikbaar op een verscheidenheid van nationale en internationale universiteiten. Online programma's zijn een uitstekende keuze voor mensen die in afgelegen gebieden met beperkte toegang tot een faciliteit te leven. Web-based opties tegemoet te komen aan degenen die een flexibele planning nodig. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.