Keystone logo

5 Bachelorgraad Opleidingen in Administratieve studies Non-profitorganisatie 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Administratieve studies
 • Non-profitorganisatie
Vakgebieden
 • Administratieve studies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Administratieve studies Non-profitorganisatie

  Een bachelor is een undergraduate-diploma die wordt toegekend wanneer de studenten een vereiste set van cursussen op het gebied van wetenschap, kunst, of bedrijf. Veel afgestudeerden zullen vaak voer de beroepsbevolking, terwijl anderen zullen blijven aan hun master of doctoraat te verdienen.

  Wat is een Bachelor in de NPO? Dit programma is bedoeld voor diegenen die willen een not-for-profit organisatie (NPO) te beheren, en ze zullen leren hoe om alle extra inkomsten herinvesteren om de doelstellingen van de organisatie te bereiken. Studenten zullen leren over de verschillende soorten van NPO's, alsmede de economische en juridische aspecten van hen regisseren. Elk programma zal variëren, maar onderwerpen kan draaien rond fiscale status, leiderschap, planning, beleid, strategie, fondsenwerving, verantwoording en auditie bepalingen, representatie, de economische activiteit, en toezicht.

  Studenten die deze opleiding voort te zetten ten goede zal komen in dat ze naar de gemeenschap te helpen door middel van een dienst of charitatieve organisatie.Of ze kiezen om te werken voor een gevestigde organisatie of starten hun eigen, zullen de studenten in staat zijn om een ​​verschil te maken.

  De kosten in verband met een NPO graad kan sterk variëren van de ene instelling naar de andere. Factoren die betrokken zijn onder meer de locatie van de school en de duur van het programma. Calling specifieke scholen is de beste manier voor studenten om erachter te komen wat de financiële verplichtingen die nodig zullen zijn.

  Personen met een NPO graad kan kiezen om te werken in de non-profit organisaties die variëren van onderwijs, geesteswetenschappen, en religie voor de menselijke diensten, gezondheidszorg en sociaal-change leunt missies. Carrièrepaden kunnen development director, executive director, afdelingsmanager, dienst of programmaleider, en fondsenwerving directeur. Degenen met een ondernemende geest kan ook willen hun eigen NPO in een gebied dat is belangrijk voor hen te beginnen.

  Begin onderzoeken en vergelijken scholen nu door gebruik te maken van onze online database.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.