Keystone logo

14 Bachelorgraad Opleidingen in Noorwegen voor 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)
  • Business Studies (1)
  • Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Bachelorgraad Opleidingen in Noorwegen

Noorwegen heeft consequent gerangschikt de eerste of in de top drie van de VN 's Human Development Index, een groot deel dankzij de universele gezondheidszorg, zwaar gesubsidieerde hoger onderwijs en uitgebreide stelsel van sociale zekerheid. Bachelorstudenten in Noorwegen kunnen profiteren van de internationaal erkende universiteiten, technische hogescholen en andere instellingen voor hoger onderwijs in de grote steden in het hele land, met inbegrip van Oslo, Tromsø, Bodø, As, Trondheim, Stavanger en Bergen. Bacheloropleidingen in Noorwegen duurt meestal drie jaar en volg het Bologna-proces, waardoor ze geïntegreerd met de Europese code voor het hoger onderwijs en vaak zodat leerlingen kredieten tussen de scholen over te dragen.

Gebieden van onderzoek in de Noorse universiteiten 'Bachelor programma's draaien het gamma van wetenschappelijk onderzoek velden, waaronder bijvoorbeeld, Biologie, Shipping Management, Civiele economie, marketing, ondernemerschap, management, fysiotherapie, Recht, Internationaal Milieu en Ontwikkeling Studies en nog veel meer. De cursussen worden gegeven in een van beide Noors of Engels. Enkele opmerkelijke scholen in Noorwegen te omvatten BI Norwegian Business School, de Noorse Universiteit voor Life Sciences, Universiteit van Nordland en Bjørknes College.

Als u geïnteresseerd bent in het benutten van de uitstaande bacheloropleidingen worden aangeboden door universiteiten en hogescholen in Noorwegen, dan scroll naar beneden en lees meer, vandaag!