Keystone logo

5 Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Drankstudies Oenologie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Food and Beverage Studies
  • Drankstudies
  • Oenologie
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Drankstudies Oenologie

Vanuit een letterlijke perspectief, een bachelor's degree is de eerste graad van vier jaar college toegekend, en is een voorwaarde voor een master of doctoraat. Praktisch gesproken, een bachelor's degree is een belangrijke professionele prestatie dat is meestal de toegangspoort tot hogere verdiencapaciteit banen. Een bachelor's degree maakt over het algemeen een tot de beroepsbevolking dan ze anders misschien te voeren op een hoger salaris niveau.

Wat is een Bachelor in oenologie? Deze graad is een bewijs van voortgezette academische kennis op het unieke en snel groeiende studie van wijnen. Cursussen voor dit soort opleiding omvat intensieve evaluatie van de wijn, zoals het verbeteren van de sensorische evaluatie van vaardigheden en leren hoe je een wijn chemische samenstelling te bepalen. Oenologie programma's zullen ook een wetenschappelijke en analytische component, met inbegrip van cursussen in agrarisch gebied van wetenschap en wijn microbiologie. Deze studie omvat doorgaans intensieve laboratorium tijd en veldwerk.Hoewel het varieert, vier jaar is de typische hoeveelheid tijd die nodig is om een ​​oenologie programma te voltooien.

Studenten die de mate profiteren van automatische bewijs van deskundigheid verdienen wanneer ze van toepassing zijn voor de industrie posities. Bovendien, met een bachelor's degree kunnen ook een waardevolle plus als het gaat om de onderhandelingen over het basissalaris.

Precies hoe lang het zal duren en hoeveel het gaat kosten om geld te verdienen een oenologie mate afhankelijk van het type van de school en het programma. Wise studenten uit te reiken naar potentiële scholen om te bevestigen voor zichzelf.

Er zijn een aantal spannende carrières die een bachelor's in oenologie kunt bereiden een voor. Meest voor de hand liggend zijn restaurant rollen, waaronder die van sommelier. Ondernemende studenten kunnen de mate als basis voor hun eigen, wijn-zware restaurant beginnen te gebruiken, terwijl andere studenten kunnen wensen om deze opleiding te combineren met studies in de wijnbouw en uiteindelijk na te streven het bezit en de exploitatie van een wijnmakerij.

Een explosie van de cursussen is online maakte het nastreven van een graad eenvoudiger dan ooit. Als u uw reis te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.