Keystone logo

32 Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies Ondernemerschap Ondernemerschapsmanagement 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Business Studies
  • Ondernemerschap
  • Ondernemerschapsmanagement
Vakgebieden
  • Business Studies (32)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies Ondernemerschap Ondernemerschapsmanagement

Veel studenten besluiten om een ​​Bachelor in Entrepreneurship Management in om een ​​belang in het starten van een eigen bedrijf of het investeren in groeiende bedrijven verkennen na te streven. Het diploma geeft studenten een solide basis in de zakelijke en financiële concepten die nodig zijn om ondernemers die kan vinden en ondersteunen veelbelovende nieuwe ondernemingen.

Wat is een Bachelor in Entrepreneurship Management? De undergraduate opleiding in ondernemerschap management is een projectmatige loop van de studie die studenten leert het proces van het starten of te investeren in een nieuw bedrijf. Deelnemers leren hoe ze goede mogelijkheden voor de ontwikkeling en de methoden om deze potentiële bedrijven overgang naar lucratieve investeringen te voorspellen. Studenten kunnen kiezen om zich te concentreren op de technologie start-up ondernemingen, innovaties binnen bedrijven of de ontwikkeling in de opkomende landen, onder andere ondernemende inspanningen.Afgestudeerden beschikken over de vaardigheden om succesvolle ondernemers en venture capitalists geworden in de industrieën die hen interesseren.

Studenten vinden het ondernemerschap beheer cursussen bereidt hen voor op de samenwerking die nodig zijn om een ​​nieuw bedrijf te starten of investeerders te coördineren. Projectmatig werken met andere deelnemers biedt studenten met het management, teamwork en de juridische en technische aspecten van de ontwikkeling.

De tijd en de cursussen die nodig is om dit diploma te verdienen varieert voor individuele programma's. In het algemeen, bacheloropleidingen duren tot vier jaar in beslag. Het programma kostprijs varieert ook heel instellingen. Aankomende studenten moeten elke instelling te onderzoeken om meer over het aantal cursussen in het programma en de bijbehorende collegegeld eisen te leren.

De opgedane ervaring en vaardigheden door middel van het onderzoek, cursussen en management projecten in het ondernemerschap programma om vele loopbaan in het bedrijfsleven en het investeren relevant is.Afgestudeerden hebben de tools om succesvol vonden hun eigen vennootschappen of de groei steun in gevestigde bedrijven. De tech start-up boom vertrouwt op venture capitalists en de steun ondernemers kunnen groeien cutting-edge technologie bedrijven bieden. Ontwikkelingen binnen gevestigde organisaties vereisen ook investeerders en ondernemende begeleiding. De mate leidt ook tot een carrière in business management, adviesfuncties, financieel advies en internationale ontwikkeling.

Aankomende studenten kunnen meer over ondernemerschap beheer opleidingen leren door te zoeken onze uitgebreide database van scholen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.