Keystone logo

4 Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies Onroerend goed Ontwikkelingsplanning 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Business Studies
  • Onroerend goed
  • Ontwikkelingsplanning
Vakgebieden
  • Business Studies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies Onroerend goed Ontwikkelingsplanning

Een bachelor's degree is een programma van de studie die de studenten tot een aanzienlijke persoonlijke en professionele groei in een bepaald gebied te bereiken. De meeste programma's zijn tussen de drie en vier jaar lang, het uitrusten van studenten verdienen met een goed afgeronde opleiding.

Wat is een Bachelor in Development Planning? De meeste stedenbouwkundige bachelor 's degree programma's met zich meebrengen cursussen in de sociale wetenschappen, politiek, ethiek, en stedelijke zaken. Studenten leren over actuele economische kwesties, het beleid procedures, duurzaamheid en residentiële en commerciële bestemmingsplan beperkingen. Specifieke cursus onderwerpen kunnen onder meer milieu-overwegingen, community outreach projecten en globalisering, budgettering voor stedelijke groei, de analyse van het stedelijk beleid en ruimtelijke ordening en ontwikkeling. De proefpersonen bloot studenten om de manieren waarop de instrumenten van de politieke wetenschap, design, beleidsanalyse, en economie kan worden beïnvloed tot aanzienlijke milieu- en sociale kwesties in de Verenigde Staten en in het buitenland beïnvloeden.

Studenten verdienen hun diploma krijgen een aantal vaardigheden die hun persoonlijke en professionele leven ten goede komen. Zo leren ze de organisatie, communicatie, het oplossen van problemen, en besluitvorming vaardigheden om een ​​efficiënte en billijke global change te promoten.

Programma kosten schommelen tussen instellingen, afhankelijk van de locatie van de universiteit en de duur van de studie. Studenten moeten opties te onderzoeken om ervoor te zorgen het programma voldoet aan hun doelen en carrière doelstellingen.

Het verdienen van een bachelordiploma in de planontwikkeling kan deuren openen voor een loopbaan in verschillende gebieden en disciplines in de publieke en private sector. Sommige van deze banen kunnen civiel ingenieur, landmeter, community development manager, landschapsarchitect en ambtelijke beheerder bevatten. Het programma kan ook een basis voor studenten die zich voorbereiden voor afgestudeerde werk in de planning, de wet, stedenbouw, en de openbare orde te bieden.

Het vinden van de tijd om doelstellingen van het behalen van een diploma hoger onderwijs na te streven is makkelijker met de flexibiliteit en het gemak van online programma's. Internet-based cursussen geeft studenten de mogelijkheid om overal in de hele wereld zich inschrijven. Voor meer informatie, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.