Keystone logo

45 Bachelorgraad Opleidingen in Sociale Wetenschappen Ontwikkelingsstudies 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Sociale Wetenschappen
  • Ontwikkelingsstudies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (45)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Sociale Wetenschappen Ontwikkelingsstudies

Nadat je je diploma van het middelbaar onderwijs hebt behaald, zou je kunnen overwegen om je in te schrijven voor een bacheloropleiding als je meer kansen op je baan wilt hebben. Deze graad verleent gespecialiseerde kennis en beroepsvaardigheden die afgestudeerden vaak aantrekkelijker maken voor werkgevers. Een bachelordiploma bereidt ook studenten voor op hun opleiding op het niveau van de master of doctor.

Wat is een Bachelor in ontwikkelingsstudies? Deze opleiding leert studenten over de complexiteit van economische groei binnen samenlevingen. Het is een multidisciplinair programma dat cursussen aanbiedt zoals antropologie, sociologie, wereldgeografie, gender en ontwikkeling, en micro-economie. Bij sommige instellingen kunt u een geografisch gebied van de wereld kiezen waarop u zich wilt concentreren. Het is gebruikelijk om het programma af te maken met een groot onderzoeksproject.

In een Bachelor in Development Studies-programma verwerven veel studenten sterke management- en communicatievaardigheden. Ze kunnen ook betere onderhandelaars worden, in staat om complexe problemen te begrijpen. Deze vaardigheden zijn zeer waardevol in alle delen van het leven.

Zorg ervoor dat je de kosten begrijpt voordat je je inschrijft voor een Bachelor in Development Studies-programma. Elke school heeft zijn eigen collegegeld en vergoedingen, en er zijn veel factoren die van invloed zijn op de kosten. Bestudeer je opties grondig.

Als afgestudeerde met een bachelor in ontwikkelingsstudies bent u bereid om in een breed scala aan loopbanen te werken. Uw keuzes kunnen internationale projectdirecteur, subsidieauteur, wetenschappelijk onderzoeker, ontwikkelaar van hulpprogramma's van de overheid of een officier voor een NGO zijn. U kunt een programmacoördinator of een liaison worden voor regeringen met vestigingen in het buitenland, zoals die in ambassades of militaire installaties.

Het Bachelor in Development Studies-programma wordt aangeboden door tal van instellingen. Je moet zowel lokale scholen als buitenlandse kansen overwegen. Begin vandaag. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.