Keystone logo

19 Bachelorgraad Opleidingen in Rechtenstudies Beleid Openbaar Beleid 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Rechtenstudies
  • Beleid
  • Openbaar Beleid
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Rechtenstudies Beleid Openbaar Beleid

Succesvolle afronding van een bacheloropleiding kan openen vele mogelijkheden, zowel educatief en professioneel. Het maakt de weg vrij voor toegang tot graduate programma's en bereidt professionals voor verdere vooruitgang in hun carrière. Veel van deze programma's voor te bereiden studenten om direct in de carrières van hun keuze te verplaatsen.

Wat is een Bachelor in Public Policy? Welke onderwerpen komen aan bod in dit programma? Studenten krijgen een inzicht in de analytische vaardigheden gebruikt in een ruimte van essentiële beleidsvraagstukken. Studenten leren om deze vaardigheden toe te passen in de politieke, sociale, en ook culturele instellingen die het overheidsbeleid beïnvloeden. Cursussen kunnen onder milieubeleid, wereldwijde politieke economie, stedelijke planning en beleid, energiebeleid, informatie en communicatie, en de politiek en de openbare orde.

Studenten die deelnemen aan dit programma voordeel als ze een duidelijk inzicht in wat de openbare orde is en hoe het beleidsproces werkt ontwikkelen.Ze worden aangemoedigd om hedendaagse overheidsbeleid vanuit een aantal verschillende invalshoeken te bekijken. Als studenten maken kennis met methodieken en extra gebieden van de openbare orde, ze in contact komen met professionals die zal blijven een bron na het afstuderen zijn.

De kosten van de inschrijving in het programma verschilt van school tot school. Dit geldt vooral voor scholen verspreid over internationale grenzen. Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van informatie over collegegeld en vergoedingen zijn, rechtstreeks contact opnemen met de scholen.

Afgestudeerden een baan vinden in een aantal verschillende omgevingen. Sommige van deze functies zijn onder andere de nationale veiligheid, de internationale dienst, buitenlandse zaken, politieke consulting, overheidsgebouwen, en staffuncties met een aantal verschillende organisaties. Functiebenamingen kunnen zijn regering Administrator, non-profit managers, Wetgevende Staf, Beleid Analyst, en Strategic Planner.De diverse mogelijkheden binnen het programma mogelijk te maken afgestudeerden om zich te concentreren op hun loopbaan vóór ze hun studie af te ronden.

Bent u geïnteresseerd in het invoeren van de dynamische en invloedrijke wereld van de openbare orde, neem een ​​kijkje bij enkele van de educatieve mogelijkheden die beschikbaar zijn via het programma lijst. Gebruik de leiding vormen om meer informatie te krijgen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.