Keystone logo

14 Bachelorgraad Opleidingen in Managementstudies Openbaar Bestuur 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Managementstudies
 • Openbaar Bestuur
Vakgebieden
 • Managementstudies (14)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Managementstudies Openbaar Bestuur

  Een bachelor's degree is de bekroning voor studenten die een bachelor-opleiding hebben afgerond aan een hogeschool of universiteit. Het duurt meestal tussen de drie en vier jaar in beslag en kan worden gevolgd door verdere studie aan de graduate niveau.

  Wat is een Bachelor in Public Management? Dit programma richt zich op leidinggevende posities in de publieke sector. Cursussen in zo'n curriculum kan interdisciplinair en omvatten klassen, zoals toegang tot de openbare diensten, Inleiding tot het beleid, en Governmental Administration. Naast het leren in de klas, kan de mate ook een praktische component die studenten de mogelijkheid om vaardigheden verder te ontwikkelen in een hands-on instelling geeft. Dit ervaringsleren kan zeer in het voordeel studenten en scherpen expertise op het gebied.

  De Bachelor in Public Management biedt voordelen, variërend van de ontwikkeling van leiderschap vaardigheden om vertrouwdheid met de openbare orde.In combinatie, deze kwaliteiten uit te rusten afgestudeerden voor een aantal van de loopbaan en kansen.

  Het collegegeld en vergoedingen die door elke universiteit zal afhangen van een aantal factoren. Om te berekenen wat uw kosten zullen zijn, moet u contact opnemen met de toelating kantoor op de school die u wilt deze mate bij te verdienen.

  Na het afstuderen, zult u merken dat u mate posities in een groot aantal sectoren van belang is. Omdat een Bachelor in Public Management ontwikkelt studenten 'leiderschapskwaliteiten, kunt u een goede pasvorm voor management posities in veel instellingen zijn. Als je doel binnen de publieke sector om te werken en gebruik maken van uw diploma in zijn volle omvang, zal de werkgelegenheid in sociaal werk en community outreach waarschijnlijk een beroep op u. Uw kwalificaties en expertise zal een beroep op potentiële werkgevers, ook. Als u ervoor kiest om je diploma anders te gebruiken, maar u kunt het werk consulting of opleiding voort te zetten in een gebied dat voor u relevant.

  U mag in staat zijn om een ​​Bachelor in Public Management verdienen door middel van online lessen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.