Keystone logo

25 Bachelorgraad Opleidingen in Managementstudies Organisatiemanagement 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Managementstudies
 • Organisatiemanagement
Vakgebieden
 • Managementstudies (25)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Managementstudies Organisatiemanagement

  Een bachelor's degree duurt meestal vier jaar in beslag, maar kon zo lang als zeven jaar duren. Dit is een bachelordiploma die zich kunnen richten op wetenschap, wiskunde, kunst of geesteswetenschappen. Een bachelor's degree is vaak nodig voordat een student elk type van de graduate programma kan nastreven.

  Wat is een Bachelor in Organizational Management? Een Bachelor of Organizational Management is een opleiding die zich richt op hoe organisaties functioneren. Sommige programma's kunnen kijken naar communicatie, human resource management, besluitvorming, ethiek en groepsgedrag om beter te begrijpen hoe organisaties beheren. De cursussen die nodig zijn voor de grote kan variëren van de ene instelling naar de volgende, maar kon onder andere zakelijke communicatie, leiderschap voor organisaties, organisatieontwikkeling of beginselen van persoonlijke en organisatorische leiderschap.

  Met dit type opleiding, kan een student beter voorbereid om te evalueren en te veranderen zijn of haar stijl van leidinggeven aan een specifieke organisatie beter te passen zijn. Dit zou kunnen leiden tot een hoger salaris of een promotie. Een Bachelor in Organizational Management is gunstig, omdat van de hands-on ervaring die het biedt.

  Als het gaat om de kosten van een bachelor's degree, kan het moeilijk in te schatten zijn. Het feit is, collegegeld varieert sterk van instelling tot instelling. De locatie van het college, hoe je lessen te nemen en hoeveel vakken die je neemt, kan een rol spelen in de kosten van de opleiding.

  De meeste afgestudeerden met een diploma gain entry-level posities een bachelor's. Dit diploma met een aantal eerdere ervaring, maar je moet voor te bereiden op een mid-level management posities in diverse sectoren, zoals de overheid, detailhandel of verkoop. Sommige afgestudeerden kunnen er zelfs voor kiezen om een ​​eigen bedrijf te beginnen.Een Bachelor of Organizational management kunt u ook voor te bereiden op een master's degree of doctoraat na te streven.

  Zodra u klaar bent om toe te passen zijn, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.