Keystone logo

25 Bachelorgraad Opleidingen in Toerisme en Hospitality Park- en Recreatiemanagement 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Toerisme en Hospitality
  • Park- en Recreatiemanagement
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (25)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Toerisme en Hospitality Park- en Recreatiemanagement

Misschien wel het meest nagestreefd van alle post-secundair onderwijs graden, de bachelor's degree is een certificaat van geavanceerde kennis doorgaans toegekend na een cursus van intensieve studie aan een universiteit. Deze cursus kan duren tot vier jaar, afhankelijk van de studie, en is meestal een vereiste voor beter betaalde, witte boorden banen. Een bachelor's degree is een voorwaarde voor een master's degree of een doctoraat.

Wat is een Bachelor in Parks and Recreation Management? Deze graad leidt studenten met de kennis die nodig is om effectief te beheren recreatieve voorzieningen en toeristische-centric faciliteiten van alle soorten. Programma's kunnen onder meer concentraties in parkmanagement en reizen / toerisme. Alle concentraties richten zich sterk op het ontwikkelen van leiderschap en business management vaardigheden in aanvulling op honen spraak en luisteren talenten. Cursussen nadruk op ethiek en klantenservice 'best practices' zijn vaak inbegrepen.

Een van de belangrijkste voordelen van deze bachelor zijn de toegenomen werkgelegenheid van de werkgevers die mag zien behalen van een diploma als bewijs van vasthoudendheid een toekomstige werknemers 'en betrokkenheid bij het invullen van doelen. Het hebben van een bachelor's degree kan ook helpen wanneer je wilt onderhandelen over een hoger salaris.

Hoeveel het gaat kosten om je diploma te verdienen kan afhangen van waar je kiest naar school te gaan, hoe lang het programma en ander schoolpersoneel-specifieke details. Bel uw potentiële scholen om meer te leren over hun kosten.

Ontvangers van een Bachelor in de Parks and Recreation management bevinden zich vaak in aanmerking voor diverse functies. Degenen die graag buiten het werk kunnen kijken naar een loopbaan als openlucht recreatie planners, managers park of in het veld instructeurs. Meer klant gerichte graad houders kunnen kiezen voor functies zoals camp supervisor of de gezondheid en wellness-instructeur. Alle vacatures delen een nadruk op het behoud van faciliteiten en activiteiten in de gemeenschap instellingen.

Aangezien deze mate groeit meer gewaardeerd, worden meer en meer scholen die het zowel on- als offline. We hebben het kiezen van de juiste school gemakkelijk gemaakt. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.